Nettipeli: Abduktio

Tagit: ja

Röh-höh-höö! Ihmiset ovat galaksin teuraskarjaa. Niitä on mukava käydä sieppailemassa Maa-planeetan pinnalta sankoin joukoin ja myydä sitten eteenpäin jossakin kaukaisessa galaktisessa kauppakeskuksessa. Sinä olet ihmisiä sieppaava muukalaisrodun edustaja, joka ylivertaisine teknologisine apaaratteineen päättää panna seuraavan tilipussin lihavaksi. On paljon galaktista ööliä kumottavana ja muitakin rahareikiä lienee. Että tällaisella myyntipuheella tänään. Olet siis tässä nettipelissä sellainen hyyppä, joka poimii ihmismassaa myytäväksi eteenpäin. Normipäivä!

Tehtävänä on saada mahdollisimman paljon rahaa kasaan poimimalla noita ihmisiä planeetan pinnalat. Jokaisesta poimitusta ihmisestä saadaan vähän palkkiorahaa. Rahoilla voidaan vaikka varustella avaruusalusta suoriutumaan tehtävästään aikaisempaakin kustannustehokkaammin, tai rahathan voidaan vaikka vain säästää pahan päivän varalle. Pointsina on kuitenkin poimia vähintään se minimiraja ihmisiä jokaisen kentän aikana. On aikaraja on kiintiöt täytettävänä.

Poimi ihmisiä maanpinnalta alukseen käyttämällä vetosädettä. Säteen nopeus ja sen teho, kantomatka, riippuu alukseen asennetun teknologian tasosta. Kannattaa yrittää vältellä noita ihmisten kehittämiä tutkia ja skannausvehkeitä. Älä myöskään murjo alustasi it-ohjuksiin, joita ihmiset jostain kumman syystä puklaavat pläsiäsi kohden sen minkä kerkiävät. Kannattaa myös yrittää olla raastamatta avaruusaluksen pohjaa maanpinnassa, koska vauriot kölissä voivat aiheuttaa ikäviä komplikaatioita, kuten tuhoutumisen. Jos aluksesi on vakavasti vaurioitunut, kannattaa prutputella takaisin emoaluksen syliin. Alus sijaitsee avaruudessa. Siellä voidaan käydä aina välillä huollattamassa alusta ja palata uudelleen hoitamaan homo sapiens -merkin poimintaa.

Jippikaijee! Peliä ohjataan hiirellä. Hiiren vasemmanpuoleisella nabbulalla nipsutellaan vetosäde päälle ja pois päältä. Vetosäde on hyödyllinen vehje kun imuroidaan ihmisiä aluksen ruumaan.

Peliä Abduktio on katsottu ja ehkä myös pelattu 3578 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/abduktio">Abduktio</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot