Nettipeli: Pääpuolustus

Tagit: ja

Tämäpäs onkin erikoinen. Pääpuolustus on joko yksin tietokoneen ohjaamaa vihollista vastaan pelattava nettipeli, jossa pelaaja pääsee tuhoamaan vastustajaan linnoituksen muuria kaikenmaailman räjähteillä. Pelitouhuja säestää taustalla pimpelipompelimainen lurittelu, joka ajan mittaan käy onneksi niin puuduttavan apaattiseksi, ettei se juurikaan haittaa pelikokemuksesta nauttimista. Juoni tässä Pääpelissä on se, että taivaalta tippuvia tavaroita yritetään ottaa vastaan — otetaan koppi päällä. Pelihahmot muistuttavat etäisesti Nintendon 1990-luvun alussa esille tuoman Super Mario -pelisarjan hahmoja.

Peli on näppäimistön nuolinappuloin ohjattava addiktiivinen loikkimisseikkailu. Kuulostaa ehkä hienolta ja uljaalta, mutta käytännössä peliradat runnotaan läpi melkoisen yksinkertaisesti onnen ja sinnikkyyden siivittämänä. Pelihahmot yrittävät vain hävittää vastapuolen linnoitusta taivaalta tippuvia räjähteitä kimmottamalla. Kimmokkeena toimii pelihahmon lättämäinen pää, jota käyttämällä (käytä päätäsi, ähähä) voi singota ruutiannoksen vastustajan muuriin… Tai omaan.

Pelihahmot pystyvät loikkimaan jopa toistensa päälle. Tässä ilmainen vinkki. Taivaalta tippuvaa tavaraa kannattaa nimittäin yrittää saada kalloon ennen vihollista, sillä vihollisella on pahat mielessä. Aina.

Pelihahmoja on monenlaisia. Lukuisia toisistaan poikkeavia palikkamaisia olentoja. Löytyy Batmania, samuraita, supermiestä, lisko-olentoa ja ties mitä. Pelihahmon voi valita etukäteen sekä omalle peliukkelille että tietokoneen ohjaamalle vastustajalle.

Pisteitä saa kasvatettua kimmottamalla räjähteen korkealle vihollisen muuriin. Matalalle kolahtaneet pommit tuottavat vähemmän tuhoa ja sitä kautta vähemmän pisteitä.

Jos räjähde posahtaa koipien välittömässä läheisyydessä, se aiheuttaa parin sekunnin pituisen shokkitilan. Onhan nimittäin ihan luonnollista, ettei pommien paukkuessa kukaan kykene käyttäytymään ihan 100 %:n teholla. Kannattaakin pysyä kaempana jos pommi uhkaa muljahtaa jalkatilaan.

Huom! Superkorkean hypyn saa tehtyä rämppäämällä näppäimistön ylöspäin osoittavaa nuolinäppäintä nopeasti kaksi kertaa.

Peliä Pääpuolustus on katsottu ja ehkä myös pelattu 3239 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/paapuolustus">Pääpuolustus</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot