Nettipeli: Pankkirosvo

Tagit: ja

Pankkirosvona pelaava pelihahmo on päätynyt pöllimään pötikkää aika muhkeat määrät läheisestä pankkiholvista. Pankkirosvo on painunut pakojalalle ja yrittää nyt huolehtia siitä, ettei häntä tai saalista saada kiinni. Tämä on huikea ja jännittävä seikkailupeli, jossa pelaaja pääsee kruisailemaan kaarallaan halki kaupungin kortteleiden ja sitten lopulta pitkin poikin valtatietä. Tehtävänä on poimia rahasaaliista pieniä könttiä (rahasäkkejä) ennalta määritellyistä säilytyspisteistä ja sitten kun koko saalis on otettu haltuun, on lähdettävä maantielle mahdollisimman nopeaa vauhtia ennen kuin poliisit saavat vihiä.

Tätä toiminta-autopeliä pelataan näppäimistön nuolinappuloilla, joilla ajoneuvoa ohjaillaan. Hiirtä tarvitaan siinä vaiheessa kun halutaan lukea esimerkiksi pelin ohjeet (jotka muuten ovat englanniksi), tai sitten tehdä jotain muuta pelin valikossa.

Huomioitavaa: Pelialueelle on ripoteltu kaikenlaisia bonustavaroita, joita kannattaa aivan ehdottomasti pyrkiä poimimaan pakomatkan aikana, sillä niiden avulla selviytyminen on hieman helpompi homma. Esimerkiksi bensakanistereita kannattaa pyrkiä poimimaan.

Pelin käydessä liian raisuksi tai jos nälkä yllättää, äiskä älähtää, voidaan seikkailu laittaa tilapäisesti tauolle napauttamalla näppäimistöstä löytyvää P-nappia. Pee niin kuin Pause.

Pankkirosvopelissä on useita toisistaan eroavia peliratoja. Kannattaa valita aluksi se oletuksena valittu rata, koska se on vähän niin kuin helpoimmasta päästä ja sitä pelaamalla peliin on helppo päästä “sisälle”.

Pelaajan käyttämää pakokaaraa voidaan tuunata ennen varsinaisen seikkailun starttaamista. Auton korin mallia, renkaita, väritystä, spoileria jne. voidaan virittää. Auton tuunausvaiheen jälkeen valitaan pelin vaikeusaste. Vaikeusasteita on kolme:

  1. Helppo = Easy
  2. Normaali = Normal
  3. Vaikea = Hard

Peliä Pankkirosvo on katsottu ja ehkä myös pelattu 4994 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pankkirosvo">Pankkirosvo</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot