Nettipeli: Pilvenpiirtäjän puolustaminen

Tagit: ja

Tämä on melko nopeatempoinen nettipeli, jossa juonikuvio on hyvin yksinkertainen: pilvenpiirtäjää pitää joko puolustaa tai se pitää murskata riippuen siitä, kummalla puolella pelaaja haluaa seikkailla. Pelissä menestyminen edellyttää nopeita älyn lahjoja ja myös kykyä muodostaa järkevä strategia, jolla pääsee viemään tiimin voittoon.

Pelaaja voi valita puolekseen joko palkkasoturit tai terroristit. Tässä pelissä selviää, kummat ovat häjyimpiä kavereita maailmassa. Taistelu sijoittuu pilvenpiirtäjään. Pelaajan missiona on eliminoida vastapuolen soturit ja ennen kaikkea niiden johtaja. Pelissä käytetään hyväksi kortteja, joilla voidaan määritellä hyökkäysjoukkojen voimakkuus tai puolustus. Kun pelaaja on päässyt läpi ensimmäisen taistelukentän, hänelle jaetaan kortteja, joita käytetään myöhemmissä taisteluissa. Pelaaja voi halutessaan klikkaamalla avata oman korttikataloginsa.

Pilvenpiirtäjän puolustaminen -pelissä on yhteensä kolme eri vaikeustasoa ja kaksi eri ryhmittymää, joista valita. Pelattavia kenttiä on toistaiseksi kuusi kappaletta. Niistä on aluksi avoinna vain yksi. Lisää kenttiä avautuu sitä mukaa kun pelaaja etenee taistelutoimissaan. Ennen kentän alkua pelaaja voi valita minkälaisen taistelukortin hän haluaa edukseen. Pelaaja on kourassaan aina viisi taistelukorttia. Korttien käyttäminen vie rahavaroja.

Tässä on tehovinkkejä noobeille:

  • Valitse pelin alussa taistelukortit todella huolellisesti, sillä niistä riippuu todellakin voitatko vai häviätkö.
  • Säästä rahaa. Pyri siihen. Pyri säästämään fyffeä ja sen jälkeen kun sitä on kertynyt iso läjä, osta iso aalto sotureita. Tämä on tehokas tapa murskata vastapuoli.
  • Kehitä (upgrade) tornejasi aina kun raaskit. Voit kehittää torneja vain silloin kun käytössäsi on sen mahdollistava kortti.
  • Sijoita tornit mahdollisimman järkeviin paikkoihin eri puolille rakennusta. Niillä voidaan puolustautua hyvin tehokkaasti vastapuolen iskuilta.

Tätä nettipeliä pelataan hiirellä. Hiiren avulla raahataan taistelukortti haluttuun paikkaan pelikentässä. Kävelykorttia klikkaamalla lähetetään joukot liikkeelle. Tuhotaksesi jonkun pelikortin, raahaa tulinen astia sen päälle. Tornin voi myydä S-näppäintä nylkyttämällä.

Peliä Pilvenpiirtäjän puolustaminen on katsottu ja ehkä myös pelattu 4075 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pilvenpiirtajan-puolustaminen">Pilvenpiirtäjän puolustaminen</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot