Nettipeli: Kirjoituskilpailu

Tagit: ja

Tässä leikkimielisessä kirjoituskilpailussa pelaajan tehtävä on napsutella näppäimistön avulla ruudulle ilmaantuvat sanat mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeammin sanat saadaan kuritettua, sitä paremmat pisteet ja sitä komiampi lopputulos. Pelihahmo kun voi olla joko söötti pieni jänöpupu tai hirmuinen monsteri — pupu pomppii hirviötä pakosalle ja viimesi mainittu taas yrittää tehdä jäniksestä paistin. Kumpi kampi, se on ihan sinusta kiinni.

Ruudulle ilmestyy kirjoitettavia sanoja, jotka ovat englanninkielisiä. Koska tämä on englanninkielinen nettipeli. Sanat ovat alussa, ensimmäisellä tasolla, vain kolmen kirjaimen pituisia, joten kielitaidoista ei saa kovin suurta etumatkaa… Englanninkielisten sanojen ymmärtäminen voi kuitenkin antaa etumatkaa mitä monimutkaisempiin peliratoihin edetään. Tämähän on ihan selvä juttu, sillä sanojen kirjoitusasujen muistaminen säästää aikaa — ei tarvitse nääs esim. kuikuilla tietomasiinan ruudulle tiuhaan tahtiin.

Pelissä saa kirjoitusnopeudesta pisteitä, joten tässä on oiva apukeino selvittää miten hyvin kymmensormijärjestelmä on hallussa! Supernopea kirjoitusvauhti antaa vieläpä bonuspointseja.

Kunkin peliradan päätyttyä joko tappioon tai uljaaseen voittoon voidaan nähdä oma kirjoitusnopeus avautuvassa informaatiopläjäyksessä. Info-osiossa ilmoitettu “Speed”-sanalla alkava litania näyttää miten monta sanaa pelaaja kirjoittaa per minuutti. Mitä isompi luku on, sitä taitavampi heppu löytyy siitä tietokoneen tuolilta.

Peliä ohjataan luonnollisesti näppäimistön avulla. Kun pitää kirjoitella. Nappuloita painamalla. Pelin alussa valitaan haluttu pelihahmo, jonka jälkeen laitetaan nakit ojennukseen ja valmistaudutaan koitokseen. Toimikaa!

Peliä Kirjoituskilpailu on katsottu ja ehkä myös pelattu 5981 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kirjoituskilpailu">Kirjoituskilpailu</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot