Nettipeli: Haikara tuo

Tagit: ja ja

Vauvakuumeisille äiskille ja isille hauskaa ajanvietettä tässä pelissä, joka tarjoaa haikarameininkiä sellaisessa nyytissä, että vaaleanpunaiset ennakko-odotukset häviävät sen siliän tien. Vauvatehtaalla on paljon hommia hoidettavana, sillä pelihahmo on päässyt johtamaan vauvatehtaan hommia ainakin hetkeksi aikaa. Pelissä on ideana se, että haikaroita lähetetään kuljettamaan vauvanyyttiä vastaanottajalle suuresta taivaalla lilluvasta haikara-aluksesta. Alus on kuin valtaisa kuumailmapallo, jonka sisällä ahkerat olevaiset työskentelevät kuumeisesti saadakseen vauvat oikeille vastaanottajille mahdollisimman pienellä viiveellä.

Tämä peli on mainiota ajanvietettä! Addiktoiva kokonaisuus tarjoaa sopivassa mittasuhteessa haastetta ja palkintoja. Pelaaja pääsee seuraamaan omaa menestystään ja kehitystään haikaratehtaalla vahtaamalla karttaa, jossa esitetään tulevat tehtävät ja muut yleisluontoiset tirehtöörijutut. Pelin kulkiessa eteenpäin pelaaja pääsee kehittämään omaa vauvatehtaan kalustoa, kuten esimerkiksi hankkimalla haikaroille enemmän voimaa tai laittamalla niihin lisää nopeutta. Lisäksi pelaaja voi poimia pelin kulkiessa bonuspisteitä saattamalla kaksosvauvat perille, tai jopa viisikon oikeille vastaanottajilleen! Pelin sisällä on oma uutislehti, johon tällaiset monilapsiset vauvakatraat pääsevät, joten jos pelaaja mielii mainetta ja mammonaa, kannattaa laittaa useita vauvoja samaan osoitteeseen.

Tämä haikaratehdas on ilmojen halki liplattava ilma-lus. Sen operaattoreina toimii yksinomaan haikarat. Ne ovat niitä lintuja, jotka tuovat vauvat perille äidin ja isin luokse nokkansa varressa olevaan nyyttiin käärittynä. Ensimmäinen tehtävä on uuden vauvan kyyditsemisessä vastasyntyneen valmisteleminen siten, että vauva on puhdas ja nätti tapaus vanhempien iloksi. Valmistelemisen jälkeen haikarat saapuvat viemään nämä vaavit perheidensä luo. Kuljetushaikarat ovat tässä humoristisessa nettipelissä oma erikoinen ilmavoimansa.

Tällä hetkellä haikaratehtaan pomo on nyt vetäytynyt eläkkeelle, joten tehtaalla ei ole pätevää pomoa hoitamassa vauva-asioita. Senpä tähden Sinut on valittu pätevimmänoloisena heppuna hoitamaan näitä asioita. Huolehdi siitä, että vauvat kuljetetaan nätisti ja oikeisiin paikkoihin. Tätä ilmaista nettipeliä ohjataan hiiren avulla.

Peliä Haikara tuo on katsottu ja ehkä myös pelattu 5652 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/haikara">Haikara tuo</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot