Nettipeli: Sadas

Tagit: ja

Sadas on ajallisesti melko lyhytkestoinen tasohyppely- ja palapeli, jossa oppimiskynnys on loiva. Pelissä on omalaatuista syvyyttä, sillä pelissä on runsaasti pieniä salaisia yksityiskohtia paljastettavaksi niille, jotka sellaisesta salapoliisityöstä tykkäävät. Sadas-nettipelissä pelaaja ottaa ohjattavakseen pienen ökkömölliäisen, jolla on ilmapallo kaverinaan. Pelissä ei ole vihollisia. Ainoastaan ympäristöriskejä.

Peli on hyvin kiehtova kaikessa minimalistisuudessaan! Ideana on suorittaa varsinaiset tehtävät ja pyrkiä keräämään ylimääräisiä pointseja säilyttämällä alkuperäinen punainen ilmapallo matkassa mukana. Jos pelaaja hukkaa pallon, hän saa tilalle sinisen, josta ei saa niin paljon pisteitä kuin aidosta ja alkuperäisestä.

Tätä nettipeliä ohjataan näppäimistön avulla. Nuolinappuloilla liikutetaan ja hypytetään pelihahmoa. Z-näppäimellä pidetään kiinni ilmapallosta. Ctrl-, Shift-, X- ja V-nappuloitakin voi eräissä tapauksissa käyttää ohjaamiseen. Jos pelaaja haluaa taustalla kuuluvan musiikkijumputuksen kiinni, se käy M-nappulaa nykäisemällä.

Alapuolella on läpimeno-ohjeet, joilla voi saavuttaa paljon pisteitä, sillä ohjeissa pelaaja näkee miten oikeaoppisesti säilytetään se aikaisemmin mainittu punainen ilmaboolssi.

Sadas-nettipelin läpimeno-ohjeet

Peliä Sadas on katsottu ja ehkä myös pelattu 4146 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sadas">Sadas</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot