Nettipeli: Farmipeli

Tagit: ja

Voit ruveta virtuaaliseksi jyväjemmariksi, digitaaliseksi heinähatuksi, laittamalla kumpparit jalkoihin ja löntystelemällä tämän Farmipelin ihmeelliseen maailmaan. Tässä nettipelissä pelataan maajussia, joka kasvattaa vihanneksia pellolla ja eläimiä navetassa. Peli on hyvin monipuolinen ja laaja, joten tekemistä riittää tuntikausiksi. Farmipeli on ehdottomasti yksi vuoden 2009 parhaimmista nettipeleistä!

Huomioi, että tämä farmipeli on melkoisen järeä tiedosto, joten sen lataaminen erityisesti hitaammilla nettiyhteyksillä voi viedä aikaa. Kannattaakin miettiä nopean nettiyhteyden hankkimista jo ihan tätä nautintoa varten!

Hiirellä ohjattavassa maajussipelissä ideana on tehdä rahaa viljelemällä maata ja kasvattamalla lihakarjaa. Tämä poikkeaa “livenä” suoritettavasta lannanlapioimisesta siinä, ettei ole juurikaan hajuhaittoja. Pelissä päästään luomaan luomutuotteita, joita myymällä voidaan saada rahaa. Rahalla puolestaan pystytään hommailemaan lisää toimintoja maatilalle, sekä isännälle ja/tai emännälle vaikka energiajuomaa ja paremmat kengät. Mitä paremmat kengät tilallisella on, sitä rivakammin hommat hoituvat. Näinhän se on.

Tässä pelissä on menoa ja meininkiä pitkäksi aikaa. Grafiikatkin ovat erinomaiset. Eiköhän tämä ansaitse Vuoden parhaan nettipelin tittelin?

Peliä Farmipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 18240 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/farmipeli">Farmipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot