Nettipeli: Magneettilabyrintti

Tagit: ja

Tämä on kiehtova älypeli, jossa pelaajan on hiiren avulla yritettävä klikata suuri magneettirauta imemään itseään kohti raskas tummanharmaa rautakuula. Kuula on painava ja se ei siitä mihinkään itsestään liiku, joten magneetin vetovoima on käytännössä ainoa apuväline sen liikuttamiseksi. Tätä mainittua tietoa voidaan hyödyntää pelissä sillä tavalla, että eipähän ainakaan tarvitse huolehtia siitä, liikkuuko tämän omalaatuisen labyrinttipelin lattia. Eivät nimittäin liiku. Ainoastaan seinät liikkuvat, ja onhan tässä magneettikuulalla varustetussa labyrintissä vähän muitakin liikkuvia osia…

Magneetti voidaan aktivoida vain sellaisessa kohdassa, jossa on puuta. Tyhjällä radalla magneetti näkyy läpinäkyvänä, joka tarkoittaa sitä, ettei magneettia voi aktivoida. Aktivoimisvalmis magneetti näkyy sellaisena kirkkaana punaisena rautakierukkana, joka aktivoidaan hiiren vasemmanpuoleisella napilla. Nappia pohjassa pitämällä saadaan magneetin sähkövirta vetämään raskasta rautakuulaa puoleensa. Kuula liikkuu sitä nopeammin, mitä kovemmin magneetti sitä puoleensa vetää — lyhyet magneetilla tussuttamiset imevät kuulaa kohti vain vähän, mutta pitkäkestoiset sähkövirta-altistukset voivat kiihdyttää kuulan vauhdin suureksi.

Pelin tekee haastavaksi se seikka, että raskas rautakuula ei missään nimessä saa koskea labyrinttiradan laitoihin tai muihin elementteihin lukuun ottamatta tietenkin sitä lattiaa, jonka päällä kuula vierii. Jonkin verran haastavuutta peliin lisää myös liikkuvat palikat ja kepit, jotka tekevät toistuvasti samaa liikettä pelialueella.

Pelissä on yritettävä vierittää kuula magneetin avulla peliradan toiseen päähän, jossa kuulaa odottaa kuoppa. Monttua kohti siis.

Peliä Magneettilabyrintti on katsottu ja ehkä myös pelattu 4728 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/magneettilabyrintti">Magneettilabyrintti</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot