Nettipeli: Kyseenalainen lahtauspeli

Tagit:

Naiset ja herrat! Schweinehunden und Lederhosen! Tänään ja vain tässä pelipajassa, Suositut.netin iki-ihanassa mahticornerissa, tarjotaan pelimaailman kuumimpia uutuuksia. Nettipelien saralla tämä on kuuminta uutta. Uusinta hottia. Tämä peli on sellainen, jossa laitetaan hengettömiksi kaikenlaisia suisidaalisia veijareita, kuten masentuneita karhuja, kilpikonnia, toimistorottia ja mörrimöykkyjä. Tämä peli ei sovellu lapsille, sinulle eikä periaatteessa kenellekään. Jos meinaat testata tätä peliä, testaa omalla vastuullasi. Peli sisältää irvokasta kanttausta suurella teräsalasimella, joka vapautetaan jättimäisen rautakouran kynsistä kun uhri osuu kohdalle.

Tässä pelissä on tehtävänä pudottaa rautaa niskaan niin paljon, että maalliset murheet päättyvät siihen paikkaan. Pointtina on todellakin kantata kaikenlaisia harmaan massan olevaisia, kuten niitä salkku kainalossa käppäileviä toimistotyöläisiä. Peli sisältää huonon juonen ja huonoa tumputusmusiikkia, joten tämä ei sovellu ainakaan kenenekään tervejärkisen matti- tai majavameikäläisen illan ratoksi. Tästä on riemu kaukana. Kuten erään black metal -bändin sanoin, nyt ei hypi, perkele, koiratkaan.

Tämä nettipeli on kyseenalainen moninkin tavoin. Kyseenalaisinta tässä on sen juoni, joka tulikin tuossa jo selvennettyä. Eipä tässä ole paljon enää sanottavaa, paitsi, että peli menee yllättävästi haastavampaan suuntaan sitä mukaa kun siinä edetään. Palkintoja tulee tehokkaasta työskentelystä. Peliä ohjataan hiirellä, näppäimistöllä ei ole nyt merkitystä. Pelin voi tarvittaessa laittaa tauolle napsauttamalla näppäimistön nappulaa P niin kuin Pause. Peli myös käynnistyy pausenappulaa painamalla.

Pelissä on myöhemmin mahdollista saada rauta-alasimen lisäksi muutakin murhakalustoa käyttöön, kuten esimerkiksi suuri puunuija, jolla porukkaa voi piestä lihahyytelöä muistuttaviksi verilätäköiksi kertarysäyksellä.

Peliä Kyseenalainen lahtauspeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 3383 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/lahtauspeli">Kyseenalainen lahtauspeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot