Nettipeli: 1. maailmansota

Tagit: ja

Tässä on todennäköisesti maailman ensimmäinen nettipeli, joka käsittelee 1. maailmansotaa. Tämä pääasiassa Euroopan alueella satakunta vuotta sitten jyllännyt sota sai englanninkielisen nimityksen Great War. Suomennettuna se tarkoittaa Suuri Sota. Runollisesti sitä on kutsuttu myös Maailmanpaloksi norjalaisen mytologian innoittamana. Nimityksistä huolimatta tässä on ihan hyvä peli, joka harmillisesti pureutuu ainoastaan ympärysvaltojen näkövinkkeliin.

1. maailmansota -nettipelissä pelaaja on liittoutuneiden puolella ja pyrkii tuhoamaan jäljelle jääneet Saksan keisarikunnan joukot. Tämä on aika huono asetelma, koska kaikenmaailman elokuvissa ja videopeleissä lähes poikkeuksetta seurataan/pelataan juuri liittoutuneiden puolelta. Olisikin hauskaa vaihteluksi päästä joskus saksalaisten puolelle pelaamaan ja myllyttämään kanadalaisia, brittejä, jenkkejä ja ehkä myös venäläisiä.

Tässä nettipelissä WW1 on jo päättymäisillään, mutta teutonit eivät anna periksi vaan pitävät puoliaan viimeiseen asti. Pelaajan tehtävä on pyrkiä toimimaan sotilaallisen tehokkaasti, jotta sota voidaan lopulta viedä päätökseen.

Peliä 1. maailmansota on katsottu ja ehkä myös pelattu 9200 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/1-maailmansota">1. maailmansota</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot