Nettipeli: Joulupeli

Tagit: ja

Tällainen jouluaiheinen nettipeli on aika raastava kokemus. Tämä peli kun tarjoaa hieman “toisenlaisen” mielikuvan Joulupukista. Kannattaakin miettiä onko tämän pelin tarjoaminen aivan perheen pienimmälle populaatiolle hyvä idea, sillä se voi herkästi rikkoa niitä arvokkaita unelmia ja haaveita, joita nuoren polven edustajat vielä sydämissään vaalivat. Leikitään. Ajatusleikki. Mitäpäs jos se vanha harmaahapsuinen joululahjoja roudaava taatta ei olekaan kiltti ja hyväntahtoinen? Mitäs jos ei olekaan. Niinpä. Tässä pelissä annetaan raadollinen halkileikkaus tonttujen ja lahjoiksi tarkoitettujen esineiden arjesta.

Joulupelissä eletään vuoden kiireisintä aikaa — jouluaattoa. Joulupukilla on kova kiire, sillä hänellähän on jälleen vuotuinen mahtiurakka edessä. Pitää toimittaa lahjoja aika monelle pienelle piltille. Valitettavasti osa lahjoista on jostain eriskummallisesta syystä kehittänyt oman tajunnan ja tietoisuuden. Osa lahjoista kapinoi. Vaikka normaalisti kapinahengen murskaaminen olisi paras hoitaa konetuliasein, ei tässä pelissä kuitenkaan ihan siihen pisteeseen asti päästä. Joulupukin tehtävä on metsästää kapinoivat lahjapaketit. Kuulostaa yksinkertaiselta, tai no… Ainakin omalaatuiselta konseptilta nettipelille. Joulupukki ja hänen omat uskolliset kaartilaisensa, tontut, joutuvat jahtaamaan kapinoivia paketteja, jotka nilkuttavat hädissään pakohon.

Pelaajan tehtävä on yrittää sulloa paketit kiinni toisiinsa siten, etteivät ne pääse liikkumaan. Paketit tiukasti kiinni toisiinsa! Se on tehtävä, se on työ. Paras keino pakettien niittamiseen on ilmeisesti se, että ne yritetään ajaa umpikujaan, ja sitten tukkia niiden pakotiet vaikkapa asettamalla poro niiden kulkuväylälle.

Porokaartilaisen saa manattua paikan päälle näppäimistön välilyöntiä napsauttamalla. Lahjapakettien kohortit muuttuvat radalta toiselle edetessä aina vain hankalammaksi hoidella, joten kannattaakin varata siihen tietokonepöydälle jotain mutusteltavaa. Karkkia vaikka.

Kannattaa haahuilla myös silmien avulla, sillä pelialueelle saattaa tupsahtaa power up -paketteja. Niiden avulla voi esimerkiksi pysäyttää paketit ja ratkaista palapelin. Osa power upeista aktivoituu välittömästi, osan taas voi kytkeä päälle välilyöntiä napsuttelemalla.

Tätä peliä ohjataan näppäimistön nuolinäppylöillä ja välilyönnillä. Myös näppäimistön nappulat W, A, S ja D ajavat saman asian.

Peliä Joulupeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7994 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/joulupeli">Joulupeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot