Nettipeli: Maagisota

Tagit: ja

Tämä Maagisota on hirmuinen nettipeli. Pelissä magian saloihin perehtyneet maagikot käyvät sotaan toinen toistaan vastaan. Mieletöntä meininkiä, mutta sellaista peliä se sota on. Tässä sodassa on syypäänä se halu selvittää, että kukahan oikein on maailman paras velho. Oletko se sinä? Nyt mies miestä vastaan! Voitko murjoa muut lyttyyn ja kruunata itsesi Telluksen Übermaagiksi? Tämä peli ei välttämättä sovellu ihan perheen pienimmille.

Tätä Maagisota-nettipeliä pelataan yksinkertaisesti näppäimistön ja hiiren avulla. Pelin ohjaaminen voi aluksi tuntua haastavalta ja vähän vaikealtakin, mutta eiköhän se siitä kantapään kautta ala suttaantumaan. Pelihahmoa ohjataan näppäimistön WASD-yhdistelmällä, eli:

  • A-nappula vie vasemmalle
  • S-nappula vie alaspäin
  • D-nappula vie oikealle
  • W-nappula vie ylöspäin

Hiiren avulla tähdätään ja sen vasemmanpuoleisella painikkeella ammutaan. Erikoisaseen aktivoiminen onnistuu ihan näppäimistön välilyöntiä näpäyttämällä. Erikoisase on tehokkain, mutta samalla sen käyttäminen on hitaampaa kuin tavallisten aseiden käyttäminen.

Pelissä voidaan räiskiä sekä vastustajahahmoja, että rakennuksia. Hiiren avulla pitää tähdätä haluttua kohdetta ja sitten rämpyttää ammuskelunappulaa niin kauan, että vihollinen tuhoutuu. Kaikki muut Maagit ovat jostain syystä hyökkäilemässä vain pelihahmoa, Sinua, vastaan, joka on aika rectumista. Valitettavasti. Kannattaa tuhota ihan kaikki mikä on tuhottavissa. Liikkuminen on avaintekijä selviytymisen kannalta. Liiku, eli väistele, ja ammu samanaikaisesti niin menestyt. Jos pysyt paikoillasi ja ammut samanaikaisesti, otat enemmän iskuja vastaan, mutta toisaalta siinä tapauksessa tähtääminen on huomattavasti helpompaa kuin suuntaan ja toiseen palloillessa. Rakennukset ja kasvillisuus, kuten kaktukset ja puut, kannattaa hävittää myös, sillä niiden suojiin viholliset voivat piiloutua, joka ei ole sotatoimien tehokkuuden kannalta optimaalisin ratkaisu.

Aluksi pelin käynnistyttyä kannattaa hävittää pelialueen vasen laita ja sen rakennuket, viholliset ynnä muut. Kannattaa ampua mahdollisimman kaukaa vihollisia, koska se helpottaa selviytymistä siltä varalta jos vihulaiset ampuvat sinua kohti. Voit nimittäin pitemmän välimatkan päästä reagoida kohtisuoraan tussutteleviin ammuksiin. Lyhyt välimatka = lyhyempi reagointiaika. Pelialueen laidassa näkyvä nuolinappula tarkoittaa sitä, että kun siihen viedään hiiren kursori, avautuu eteen suuri asevarusteluvalikko, josta voidaan tilata erikoisaseelle ammuksia hätätilanteita varten. Kiperissä tilanteissa kannattaa käyttää vaikka Death Wavea, mutta senkin käyttäminen maksaa.

Peliä Maagisota on katsottu ja ehkä myös pelattu 3377 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/maagisota">Maagisota</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot