Nettipeli: Arabian Nights

Tagit: ja

Jos nettikasinon valikoimasta pitäisi valita helpoin, hauskin ja viihdyttävin peli, erilaiset hedelmäpelit olisivat erittäin vahvoilla. Erityisempää strategiaa tai sääntöjä hedelmäpelit eivät nimittäin sisällä, mutta hupia sitäkin enemmän — ilmainen hedelmäpeli vieläpä… noh, ilmaiseksi.

Ajankohtaista: peli vaikuttaa lopettaneen toimintansa. Asiaa selvitetään. Jos peli saadaan taas toimimaan, se tulee tälle sivulle.

RAY:n hedelmäpeleihin verrattuna netin ilmaiset hedelmäpelit ovat hauskoja jo siitä syystä, että näköä ja kokoa löytyy vaikka muille jakaa. Esimerkiksi tämä Arabian Nights -hedelmäpeli sisältää 10 voittolinjaa ja jatkuvasti kasvava progressiivinen jättipotti huitelee kirjoitushetkellä kahden miljoonan tietämillä.

Ilmainen hedelmäpeli ei tietenkään tarjoa oikeita voittoja, mutta mukaan kolikkopeliin pääset seuraavasti: valitse pelaamasi voittolinjat Bet lines -napista tai kerralla kaikki voittolinjat Bet max -napista. Tarkista voittosi Win-sarakkeesta.

Peliä Arabian Nights on katsottu ja ehkä myös pelattu 7285 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/arabian-nights">Arabian Nights</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot