Nettipeli: Zombipeli

Tagit: ja

Zombipeli on aivan omanlaisensa seikkailupeli, joka jättää jälkeensä kaikki Selviytyjät ja Pelkokertoimet ynnä muut diipadaapat, sillä tässä pelissä ollaan vastassa vähän järeämpiä haasteita. Nimittäin zombeja. Eläviä kuolleita, herrajumala! Jos olet joskus fantasioinut näiden tyyppien kanssa pelehtimisestä, nyt on tullut aika ryhtyä katsomaan minkälaista on temppuilu näiden kanssa ihan oikeasti. Tai melkein oikeasti. Tämähän on loppujen lopuksi vain nettipeli, mutta tämän lähemmäksi haahuilevia raatoja et ikuna pääse.

Tämä peli ei sovellu perheen pienimmille, herkimmille tai sellaisille henkilöille, jotka haluavat nukkua ensi yönä.

Zombipelissä tehtävänäsi on yksinkertaisesti yrittää selvitä. Selviä läpi zombien tekemien päällekarkausyritysten juoksemalla sen minkä rimppakintuistasi pääset. Töppöstä toisen eteen. Lauma jäniksiä housuun ja menoksi. Hanat auki. Antaa palaa. Mieti näitä sloganeita kun pelaat metri rapaa housuissasi räplätessäsi tätä järkyttävänihanankauheaa seikkailupeliä!

Joka iikka huomioikoon tämän: Pelin tiedostokoko on aika iso. Se on noin kolme megatavua. Jos siis nettiyhteytesi on joku rupuinen ISDN-meininkiä edustava liittymä, tämän ältsinhauskan pelitiedoston downloadaaminen voi viedä joitakin minuutteja aikaa. Kannattaa hommata joku parempi nettiliittymä, josta muuten löytyy informatsuunia justiinsa täältä. Myös pelitietokoneessa kannattaa olla jonkin verran prosessoritehoa, sillä vaikka tämä ei olekaan mikään Call Of Duty tai vastaava, Flash-grafiikan pyörittäminen vaatii ihan aikuisten oikeesti prosessoritehoa. Katsokaa vaikka omalta koneeltanne siitä Resurssienhallinnasta kuinka paljon prossumehua tämänkin sivun pyörittäminen koneestanne vie.

Fyysiset muutokset

Pelissä on mahdollista muuttua yhteensä viisi kertaa ihmisestä zombiksi ja vice versa. Viisi kertaa on raja. Sen rajan ylittymisen jälkeen mutaation kokenut DNA:si on niin rapakunnossa, ettei siitä synny mitään kivaa. Ruumis ei kestä ihan rajattomasti rasitusta. Muista siis: VIISI KERTAA.

Zombipelin powerupit

Tässä pelissä on jonkin verran poweruppeja, mutta ei mitenkään silmittömän paljon. Kannattaa pitää silmäpari valppaana ja mulkoilla kaikkiin mahdollisiin suuntiin kaikkina hetkinä. Jokaista poweruppia kannattaa tavoitella, sillä niiden poimiminen helpottaa taistelua vääjäämätöntä kohtaloa vastaan. Ja kun sanon “vääjäämätön kohtalo”, se ei tarkoita mitään fantsua.

Varoituksia

Muista, ettei kannata steppailla jonkun viemärinkannen päällä tai edes sen välittömässä läheisyydessä. Viemärinkansia on joka paikassa. Huomaat kyllä mitä tapahtuu jos viemärinkannessa ei ole sitä kantta…

Varo myös sellaista veijaria kuin valkoinen zombikoira. Koira on niin vesikauhuinen kojootti, ettei se katso kenen puolella olet. Koira murhaa sinut olit sitten ihminen tai zombi. Sen jälkeen se nylkyttää elotonta raatoasi. Mutta sitähän sinä et ole näkemässä kun olet vainaa. Tämä vihollinen kannattaa tuhota, mutta sen tuhoaminen ei oikeastaan taida onnistua lainkaan. Kannattaa laukaista ase kohti zombihurttaa ja sen jälkeen pinkoa pakoon sen minkä kintuista pääsee! Koira nimittäin halvaantuu hetkiseksi, joka antaa aikaa päästä pakosalle.

Zombipelin aseistus:

Jokaisella ihmisolennolla on aseita, joilla käännytetään zombeja takaisin ihmisiksi. Irvokasta, mutta jokapäiväistä elämää tässä fantasiamaailmassa. Kannattaa joka tapauksessa huomioida, ettei tätä “käännytystykkiä” kannata paukutella ihan silmittömästi. Asetta ei kannata laukaista liian usein tai liian nopeasti, sillä paukut loppuvat ennen aikojaan ja sitten olet lirissä. Zombina pelatessasi voit höökiä ihmisten niskoihin käyttämällä leukojen tähtäyssysteemiä.

Zombipelin bonukset:

Tässä pelissä on oikeastaan mahdollista repiä irti jonkin verran bonuspojoja jos nimittäin selviät yhtenä palasena ja pystyt muuttamaan yli 10 ihmistä tai zombia johonkin “muotoon”.

Zombipelin ohjaaminen:

Peliä ohjataan näppäimistön avulla WASD-yhdistelmällä. Hiirtäkin tarvitaan. Hiiren avulla nimittäin tähdätään ja ammutaan tai sitten käydään käsiksi zombiin.

Peliä Zombipeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7155 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/zombipeli">Zombipeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot