Nettipeli: Löydä eroavaisuudet #3

Tagit: ja

Löydä eroavaisuudet -pelisarjan uusin osa on jälleen täynnä kiehtovia eroavaisuustehtäviä pähkäiltäväksi. Tässä osassa on neljä lähes identtistä kuvaa, jotka on asetettu töllättäväksi vieretysten. Jokaisessa kuvassa on yksi sellainen eroavaisuus, joka puuttuu kuvan toisesta versiosta. Pelaajan tehtävä on yrittää löytää tuo eroavaisuus. Yhteensä noita eroavaisuuksia on siis neljä kappaletta.

Tässä ilmaisessa nettipelissä on myös näiden eroavaisuuspointsien ohessa mahdollisuus kerätä aimo annos nopeuspojoja, eli mitä nopeammin pelaaja löytää poikkeavuuden kuvista, sitä enemmän pointseja hän itselleen kahmii. Lisäksi tässä nettipelissä on sellainen erikoisuus, että joka kerta kun peli käynnistetään, kuvien eroavaisuudet vaihtuvat! Eli se meinaa siis käytännön tasolla sitä, että kun Sinä olet tämän pelin kerran mennyt läpi, se ei tarkoita sitä että seuraava pelikerta olisi samanlainen. Hahhaa! Etpäs odottanutkaan tällaista. Pelin “ikä” siis kasvaa huomattavasti kun uutta haastetta pukkaa jatkuvasti. ;-)

Tätä nettipeliä ohjataan ihan vain hiiren avulla, joten näppäimistöä ei juurikaan tarvita. Pelissä on kaksi vaikeustasoa:

  • Normal on normaali
  • Hard on hankala

Jos tykkäät tästä pelistä, ihastut myös Löydä eroavaisuudet #2 -peliin ja sitä edeltäneeseen pelisarjan ekaan osaan.

Peliä Löydä eroavaisuudet #3 on katsottu ja ehkä myös pelattu 4703 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/loyda-eroavaisuudet-3">Löydä eroavaisuudet #3</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot