Nettipeli: Älypeli #2

Tagit: ja

Tämäpä onkin haastava ja kinkkinen palapeli-älypeli-hybridi. Tehtävänä on lopulta vain päästä ulos sillä hetkellä käynnissä olevasta radasta, mutta ulos pääseminen on hankalaa. On loikittava päälle ja ohi kaikenlaisten esteiden, käännettävä ruutua ja väännettävä taustaa eteen ja taakse. Pelissä voi kääntää taustaa ihan minä hetkenä hyvänsä oli pelihahmo liikkeessä tai ei. Toisaalta taustaa voi vääntää vain jos tarjolla on tyhjä alue.

Tässä älypelissä taustan kääntäminen ja vääntäminen ovat tärkeimpiä toimintoja. Kunhan tämän älyää, pelissä voi menestyä. Peliä ohjataan hiiren tai näppäimistön Z- ja X-nappuloiden kombinaatiolla. Välilyönnillä käännetään taustaa tai etuosaa. Näppäimistön nuolinappuloilla, tai vaihtoehtoisesti WASD-yhdistelmällä, voi liikutella pelihahmoa.

Tämä on todella laaja peli. Peliratoja on parikymmentä kappaletta. Jos tuntuu siltä, ettet viitsi jokaisen radan kanssa painia iltojen ratoksi, voit klikata alapuolelta käyntiin läpimeno-ohjevideon. Videoklipeissä annetaan jokaisen peliradan läpimenoa varten yksityiskohtaiset ohjeet. Älä käytä ohjeita jos haluat haastaa itsesi. ;-) Tämän älypelisarjan ensimmäinen osa on yllättäen nimeltään Älypeli, joten jos haluat saman sarjan viihdettä niin tsekkaa myös tuo. Tuohon nettipeliin ei ole kuitenkaan läpimeno-ohjeita tarjolla.

Peliradat 1-10

Peliradat 11-20

Peliä Älypeli #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 4742 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/alypeli-2">Älypeli #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot