Nettipeli: Blobstar

Tagit: ja

Tämä on vauhdikas seikkailupeli suuressa valtameressä, jossa vihreänvärinen meritähteä muistuttava hahmo pyrkii poimimaan kulta- ja hopekolikoita vierimällä merenpohjaa pitkin. Blobstar on uljas ritari merenelävien maailmassa. Sille on annettu tehtäväksi poimia kallisarvoisia aarteita kuningattarelleen. Blobstars lähtee seikkailemaan kohti salaperäistä valtamerialusta, joka upposi kauan aikaa sitten, sillä sinne on huhuttu jääneen valtavasti kultaa ja hopeaa. Kuningattaren pyyntöä on noudatettava, joten nyt vain tuumasta toimeen! Tämä on hauska lastenpeli, joka on kuitenkin kyllin haastava myös hieman varttuneemmalle pelaajasukupolvelle.

Blobstar-pelihahmon liikkuessa merenpintaa pitkin, siihen tarttuu inhasti kiinni kaikenlaisia kotiloita, simpukoita ja muuta krääsää. Pelihahmo ei jaksa raahata mukanaan kovin paljon mötiköitä, joten kannattaa aina silloin tällöin ravistella simpukat sun muut irti kehosta. Blobstar voi poimia kultaa ja muita aarteita vain silloin kun sen keho jaksaa kantaa niitä — simpukoiden ja muun turhanpäiväisen tavaran kuljettaminen mukana vie siis tilaa kuningattaren kaipaamilta aarre-esineiltä. Simpukoiden kerääminen saattaa joka tapauksessa olla strategiselta kantilta katsottuna ihan hauskakin idea, sillä niiden avulla peliradan päättyessä voi saada lisäpisteitä. Jokainen peliradan päättyessä kehoon liimautunut simpukka tuo jonkin verran bonuspisteitä. Pisteet ovat kaiketi jollain tavalla ihan hauska juttu, joten tämä kannattaa pitää mielessä.

Pelihahmo ei jaksa ihan ruoatta ja juomatta lyllertää pitkin meriä, joten välillä on ihan hyvä yrittää poimia herkullinen kala välipalaksi. Välipalakalat kasvattavat Blobstarin kokoa ja voimakkuutta (mitä enemmän voimaa, sitä enemmän tavaroita jaksetaan kantaa mukana). Sitten kun Blobstar on kasvanut kooltaan kyllin suureksi, se voidaan tarvittaessa pistää pienemmiksi palasiksi näppäimistön nappulaa A napsauttamalla.

Pelihahmon on poimittava merenpohjasta kaikki kolikot ja helmet voidakseen jatkaa seuraavaan pelikenttään

Huomio, huomio! Pelissä on myös pahiksia, nimittäin häijyjä kaloja, sekä muita mölliäisiä, jotka yrittävät ladata Blobstaria tattiin.

Blobstar-nettipelin ohjaimet:

  • Nuolinappuloilla kallistetaan pelialueen maaperää haluttuun suuntaan.
  • Pelihahmon paisuttua tarpeeksi suurikokoiseksi, se voidaan tarvittaessa pirstoa tilapäisesti pienemmiksi palasiksi napsauttamalla näppäimistön nappulaa A.
  • Peliahahmon ollessa pieninä palasina, se voidaan kasata jälleen yhdeksi suuremmaksi mössöksi napsauttamalla näppäimistöstä sellaista nappia kuin S.
  • Meritähteä etäisesti muistuttavan pelihahmon kerätessä simpukoita ja muita mereneläviä kehoonsa kiinni, ne voidaan ravistella irti D-nappia napsauttamalla.

Peliä Blobstar on katsottu ja ehkä myös pelattu 3242 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/blobstar">Blobstar</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot