Nettipeli: Viemäriseikkailu

Tagit:

Viemäriseikkailu on haastava pikkupeli, jonka parissa aika kuluu varsin rattoisasti. Tässä pelissä pelaaja pääsee ohjailemaan karusti töherrettyä mustanväristä tikku-ukkelia, joka liiraa ja liukuu alaspäin viemäriputkistossa. Peli on kuvattu sivultapäin. Sitä ohjaillaan näppäimistön nuolinappuloilla siihen malliin, että näppäintä alaspäin napauttamalla laitetaan tikku-ukko kyykkyyn, näppäintä ylöspäin napsauttamalla pelihahmo hyppää, näppäintä oikealle naputtelemalla pelihahmo lyö nyrkillä eteensä. Pelihahmon vastaan tulee kaikenlaisia pieniä esteitä, jotka ovat hyvin yksinkertaisia — haastavinta pelissä on kuitenkin se, että näitä esteitä tulee vastaan tauottomasti eikä pelihahmon liukumista voi millään tapaa estää. Kolahtaminen esimerkiksi seinään, kantoon tai johonkin muuhun esteeseen johtaa välittömästi pelin päättymiseen.

Tämä viemäriseikkailupeli on ihan viihdyttävä nettipeli, josta riittää iloa ainakin viiden minuutin pituiseksi seikkailusessioksi. Vähänkään elinaikaansa arvostavat ihmisolennot tuskin tulevat tätä peliä rämpäämään sitä viiden minuutin sessiota kauemmin. Viihdyttävä pikapeli, pikkupeli, mutta ei tästä muuhun ole.

Pelialueen vasemmassa alakulmassa on kaiutinta esittävä symboli, jota napsauttamalla voidaan katkaista äänitehosteet pois päältä. Taustamusiikki on oletusarvoisesti aikamoista jumputusta, joka tekee pelielämyksestä entistäkin kivuliaammin, joten äänet kannattaa panna poikki mikäli pelaajan henkinen kantti ja kipukynnys ei ole varsin korkea. Mitä kauemmas pelihahmo viemärissä onnistuu liukumaan, sitä enemmän pisteitä hän tulee saamaan.

Peliä Viemäriseikkailu on katsottu ja ehkä myös pelattu 3483 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/viemariseikkailu">Viemäriseikkailu</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot