Nettipeli: Golf #2

Tagit:

Kuinka hyvä uskot olevasi golfissa? Tässä on mahdollisuus näyttää miten hyvin voit todella menestyä radalla. Yritä päästä läpi jokainen kenttä ja siinä sivussa suorita pikkupulmia, jotka luovat lisää haastetta varsinaisen pelisuorituksen oheen. Tämä ilmainen nettipeli on sellainen, jota ohjataan hiiren avulla. Hiiren avulla viodaan valita kahdesta swingaustyylistä. Lisäksi pelaaja voi valita mieleisensä golfpallon hiiren avulla siirtymällä pelialueen oikeaan alakulmaan. Joissain peliradoissa raskas pallo on parempi kuin kevyt pallo.

Golf #2 -nettipelistä on tarjolla kaksi eri vaikeustasoa; normaali ja vaikea. Vaikeustaso määrittelee sen, minkälainen swingaussysteemi pelaajan käytettävissä on. Jos valitset vaikeamman swingausvaihtoehdon, saat enemmän pisteitä hyvin sujuneesta lyönnistä, mutta lyöminen on paljon haastavampaa kuin helpolla vaikeustasolla.

Pelissä on yhteensä parikymmentä pelirataa, joista aluksi on käytettävissä on kaikkein helpoin rata. Pelin edetessä ratoja tulee uusia ja entistä vaikeampia.

Nämä golfradat eivät ole samanlaisia nurmikolla ja viheriöillä suoritettavia koloon tähtäämisiä, vaan esimerkiksi ekassa peliradassa pitää hajottaa kaljatuoppeja, jotka ovat pylväiden päällä. Peli on todella hauska, mutta haastava (vaikealla vaikeustasolla).

Peliä Golf #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 3858 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/golf-2">Golf #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot