Nettipeli: Kyborgi

Tagit: ja

Tässä pelissä päästään leikkimään kyborgia. Erittäin viehättävää sellaista. Kyseessä on tasohyppelypeli, jossa pääsee harjoittamaan myös aseilla räiskimistä. Pelaaja on pipipäinen kyborginainen, joka on mieltynyt tuhon ja turmion tuottamiseen. Epäolennon tavoitteena on murjoa presidentti George W. Bush. Uskomatonta, mutta totta. Totuus on tarua ihmeellisempää. Tämä on joka tapauksessa sellainen nettipeli, jota kannattaa ainakin testata! Se on viihdyttävä, siinä on monipuoliset asetukset ja peliradat. Oikeastaan ainoa negatiivinen asia Kyborgissa on sen taustamusiikki, joka yrittää ilmeisesti imitoida sähkökitaran rouskutusta, mutta kuulostaa enemmänkin joltain rahisevalta muovipussilta, joka lepattaa tuulessa.

Pelissä pelaaja pääsee sinkoamaan lasersäteitä mahtavalla käsiaseellaan. Pelihahmo on itse asiassa naispuolinen kyborgi. Hahmon ulkonäköä, kuten hiusten väriä ja värisyvyyttä, sekä pelihahmon nahkaa, voidaan muokata näppärän hahmonluontityökalun avulla.

Kyborgi-pelissä pelaaja on murhavainun saanut superolento, joka haluaa murskata kaiken vastaansa asettuvan. Kohteena on Kyborgin luoneen projektin rahoittaja — George Bush. Mautontahan se on, mutta valitettavasti se on ihan aikuisten oikeasti tämä pelin juoni. Vielä huvittavampi tausta tästä pelistä on se, että Kyborginainen oli alunperin hallituksen salainen projekti, jossa pyrittiin luomaan ihannenaista miehille. Jotain meni kuitenkin pahasti pieleen, sillä kyborgitytöllä napsahti virtapiireissä, ja pahasti.

Nettipelin grafiikka on ihan miellyttävää katsottavaa. Se on ajoittain animemaista.

Kybogin ohjaaminen

Peliä ohjataan sekä hiirellä että näppäimistöllä. Oletusarvoisesti pelissä päästään liikuskelemaan viehättävällä ihmiskoneella seuraavasti:

  • W = hyppää
  • A = vasemmalle
  • S = alas
  • D = oikealle

Hiiren vasemmanpuoleista namiskaa nylkyttämällä saadaan ammuskeltua aseella. Hiirellä luonnollisesti myös tähdätään. Kaksoisklikkaamalla liikkumista sääteleviä nappuloita saadaan aktivoitua rakettikengät. High techia, you know. Kaikki nappulat voi kuitenkin virittää halutunlaisiksi, joten näitä oletusarvoisia asetuksia ei ole pakko käyttää.

Pelin pelaamista päästään harjoittelemaan heti kun se on alkanut, sillä ensimmäinen rata on käytännössä hyvin yksinkertainen opettelukenttä. Sen aikana kannattaa vähän testailla miten pelihahmo liikkuu, ampuu ja liihottelee.

Huomio, huomio: Peliä voi pelata neljällä eri vaikeustasolla. Helpoin on “Easy” ja aivan jumalattoman vaikea on “Crazy”.

Peliä Kyborgi on katsottu ja ehkä myös pelattu 4691 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kyborgi">Kyborgi</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot