Nettipeli: Palikkaralli

Tagit:

Palikkarallissa pelaaja ohjaa palikkamaista pelihahmoa, jonka jalkojen tilalle on kirurgisesti kiinnitetty pyörä. Että tällaista tänään. Vähän toisenlaista viihdettä. Pelaajan tehtävä on ohjailla kyseistä pelihahmoa sillä viisiin, että se kulkee mahdollisimman nopeasti. Siitä tulee tämän nettipelin nimen loppuosa (Palikka*ralli*). Tässä intergalaktisessa rallipelissä on voitettava muut kilpailevat palikkapelaajat, joita tietokone ohjaa. Peliä ohjataan yksinkertaisesti näppäimistön nuolinappuloilla.

Palikkarallin taustalla tauottomasti soivat teknojumputus on mahdollista kytkeä pois päältä. Pelimusiikki on aika yksitoikkoista, joten tämä “optio” on hyvä pitää mielessä siltä varalta jos haluat luukuttaa vaikka iPodista tai MP3-soittimesta, stereoista tms. aparaatista omaa musiikkiasi.

Pelissä on kolme moodia:

  1. Tournament (Turnaus)
  2. Single trial (Yksittäinen rata)
  3. Time trial (Aikakoe)

Valittavana on yhteensä neljä pelihahmoa, joista valitulle hahmolle on mahdollista tuunata omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Halutulle pelihahmolle voidaan antaa kolme eri voimakkuutta (energia, taito ja nopeus). Pelihahmo päästään valitsemaan hieman ennen peliradan käynnistymistä. Pelihahmot ovat oletusarvoisesti näillä nimillä, mutta valitulle pelihahmolle pitää vielä antaa oma nimi ennen pelaamisen käynnistymistä:

  • Boobya
  • CrimBim
  • GoodlyDoodly
  • GangstaBanksta

Pelin visuaalinen puoli on ihan näyttävä huolimatta siitä, että tässä on kyse ilmaisesta nettipelistä. Palikkarallin puolella animaatiot on toteutettu tyylikkäästi, mutta ne voivat pätkiä mikäli pelaajan tietokone ei ole ns. viimeisintä huutoa. Tämä peli kelpaa myös perheen nuorimmille, sillä se ei sisällä karua kielenkäyttöä, murjomista tai muitakaan traumatisoivia tekijöitä.

Peliä Palikkaralli on katsottu ja ehkä myös pelattu 4862 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/palikkaralli">Palikkaralli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot