Nettipeli: Pelasta minut 3

Tagit: ja

Tämä on jo kolmas pelisarjan versio. Ja paras niistä. Pelaaja pääsee pelastelemaan taivahasta putoavia elukoita ja esineitä palavista rakennuksista. Pelastushenkilökuntaan kuuluu palokunnan tai poliisiviranomaisten supersankareita, jotka yrittävät köpötellä pienin tikkujalkoinensa pelastettavan esineen alle. Tietenkään pelastajat eivät vaimenna putoavan esineen tai elukan (kuten porsaan) pudotusta omalla kehollaan, vaan he ovat levittäneet käsivarsiensa varaan pelastusrenkaan tai -kankaan. Jonkinlaisen joustavan systeemihommeliinin, minkä päälle tippuva esine/eläin mulskahtaa maan kamaralle vahingoittumatta.

Hei, nyt huom! Tarkkana kuin porkkana. Tiesitkös, että voit maanitella palavissa rakennuksissa olevia ihmisiä loikkimaan pelastuskankaalle klikkaamalla niitä? Klikkaa kerran ihmisen kohdalla ja hän loikkaa lyhyelle, klikkaa kaksi kertaa ja ihminen loikkaa hieman kauemmas… Kolmoisklikkauksella ihminen dyykkaa jo kauas! Vautsi. Tosi fantsua. Supersiistiä. Kannattaa kokeilla, hei. Tosiasia on, että tämä ihmisten hyppyyttäminen on vaikeampaa ja pelottavampaa kuin miltä se nyt tätä tekstiä lukiessasi vaikuttaa. Hyppäävän ihmisen kohdalle on nimittäin osattava ajoittaa ja sijoittaa pelastusmiesten pelastuskangas (vai miksi ikinä sitä sitten kutsutaankin).

Ihmisten ja elukoiden jne. on loikittava palavista rakennuksista ennen kuin aika loppuu. Kukaan ei ole tulenkestävä, eivät edes pelihahmot. Sen takia tässä aika on valttia ja valtimpaa on se jos pelastettavat ihmiset tai eläinkunnan olennoot säilyvät hengissä.

Bonuspisteitä on jaossa! Jos kadulla kruisailevan elukan päälle pomppii, siitä saa pisteitä. Irvokasta ehkä, mutta se on tämän pelin henki.

Peliä ohjataan hiirellä. Hiiren vasemmalla nappulalla saadaan napsauteltua palavien rakennusten ikkunoista immeiset pakosalle.

Huom! Jos pelastettava homma ei osu pelastuskankaan päälle, aiheuttaa se aikamoisen sotkun. Tämän vuoksi peli ei sovellu huumorintajuttomille hemmoille tai mademoiselleille.

Peliä Pelasta minut 3 on katsottu ja ehkä myös pelattu 3739 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pelasta-minut-3">Pelasta minut 3</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot