Nettipeli: Sirkusfriikki

Tagit: ja

Olet oranssipäinen friikki, joka on laitettu ja lukittu häkkiin sirkuksen yleisöä viihdyttämään. Sirkusfriikin ura ei ole ihan sitä mitä pienenä halusit, joten päätit ottaa asiaksesi lipettiin lähtemisen. Yritä paeta sirkuksesta ja löytää takaisin kavereidesi luo! Tämä peli on suora jatko-osa täällä Suositut.netin puolella aikaisemmin julkaistuille Mielisairaalapeli-peleille. Tuttua tavaraa siis. Kyseessä on hiirellä ohjattava napsuttelupeli, jossa menestymisen yksi edellytys on oman aivo-osaston hyödyntäminen kaikenlaisten pulmien selvittämisessä.

Sen jälkeen kun pelihahmo pakeni kakolasta Mielisairaalapelissä ja sen jatko-osassa Mielisairaalapeli 2:ssa, pelaaja on nyt jotenkin oudosti löytänyt itsensä sirkuksesta. Pelaaja kävi tutustumassa sirkukseen, mutta joutui sen hulluhkon johtajan vangitsemaksi. Johtaja nääs huomasi pelihahmossa aikamoisen mahdollisuuden tahkota rahaa, sillä ihan joka päivähän noita laatikkopäisiä friikkejä ei tunnu tulevan kadulla vastaan. Sirkusta johtava heppu siis vangitsi pöpipään ja pisti hänet lasiseinäiseen häkkiin yleisön ivattavaksi.

Tämä peli on ensisijaisesti älypeli, sillä hiiren avulla on napsuteltava pelialueella löytyviä toimintoja ja yritettävä avata vastaan tulevia ongelmia. Myös ajoitus on erittäin tärkeä avain onneen. Eräiden toimintojen suorittamisessa ajoituksen on osuttava tismalleen & täsmälleen kohdilleen.

Peliä Sirkusfriikki on katsottu ja ehkä myös pelattu 3247 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sirkusfriikki">Sirkusfriikki</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot