Nettipeli: Poliisilahtari

Tagit:

Tässä järkyttävässä nettipelissä pelaaja aloittaa poliisien lahtaamisen. Siitä pelinkin nimi — Kyttälahtari is the name of the game. Se ei pelaa, joka pelkää. Tehtävänä on ammuskella hengettömäksi niin monta poliisia kuin vain mahdollista ennen kuin viranomaiset niin sanotusti taltuttavat pelihahmon. Pelaajan tavoitteena on todellakin vain juoksennella pitkin kylän raittia tässä ilmaisessa nettipelissä, jonka kuvakulma on suoraan ylhäältä alaspäin. Peli muistuttaa ajoittain legendaarista Grand Theft Autoa, mutta tämän nettiversion graafinen näyttävyys on kaikkea muuta kuin GTA:n tarjoaa… Hauska ja viihdyttävä nettipeli tämä joka tapauksessa on! Suositeltava kokemus kaikille erittäin huonon “huumorin” ystäville. Esimerkiksi Duudsoneja televisiosta katselevat soosipäät varmasti viihtyvät tämän pelin parissa. Yhtä aivotonta viihdettä molemmat. Aivottomuus ei kuitenkaan näinä päivinä tunnu olevan paheksuttava asia, vaan se vaikuttaa olevan jopa ihannoitava ja tavoiteltava piirre. Poliisilahtarissa aivot voikin jättää hyvällä omallatunnolla narikkaan. Tai ampua ne seinälle.

Tämä peli ei sovellu lapsille, aikuisille eikä eläimille. Eikä kenellekään, yhtään millekään. Pelatkaa tätä peliä omalla vastuullanne. Tämän aivottoman nettipelin pelaamisesta mahdollisesti syntyneistä aivovaurioista Suositut.net ei ota minkäänlaista vastuuta. Tässä pelissä juostaan ja ammutaan. Väistellään poliisiautoja, joiden sisällä olevat virkamiehet tulittavat tikku-ukkoa muistuttavaa pelihahmoa sen minkä kerkiävät.

Peliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla, joilla liikutellaan varsinaista pelihahmoa. Hiiren avulla ammutaan siten, että hiirtä liikuttamalla tähdätään ja sen vasemmanpuoleista napikkaa nylkyttämällä ammuskellaan. Osaa poliisiautoista pitää ampua useampaan otteeseen ennen niiden tuhoutumista. Pelialueen vasemmassa alakulmassa näkyvää kaiutinsymbolia näpäyttämällä laitetaan äänitehosteet päälle / pois päältä.

Peliä Poliisilahtari on katsottu ja ehkä myös pelattu 3463 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/poliisilahtari">Poliisilahtari</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot