Nettipeli: Arkki

Tagit: ja

Huhhahhei! Edustat ihmiskuntaa. Olet yksi heistä, yksi niistä, yksi meistä. Ihmissuku on käyttänyt tähän mennessä hyödykseen omia tarpeitaan tyydyttämään kaiken arvokkaan tällä planeetalla. Planeetta on pilalla. Se on kupattu kuiviin. Ei ole puhdasta ilmaa, käyttökelpoista vettä, eikä ryssitty maakaan enää tunnu kovin fantsulta. Senpä tähden sinut, oi suuri ja mahtava Pelimies, on kutsuttu hätiin hoitamaan asiat parhain päin. Tehtävänäsi on puuha-peteillä porukka tältä planeetalta livohkaan. Laita populaatio avaruusalukseen, Arkkiin, ja löydä ihmisrodulle uusi uljas tulevaisuus.

Aikoina ammoisina oli maailmassa paljon luonnonvaroja käytettävänä. Niitä käytettiin vähän liiankin kovaa haipakkaa, koska nyt ei ole oikeastaan mitään varoja käytettävänä. On lähdettävä ruttoamaan muita planeettoja. Tämä on tehtävä. Tehtäväsi on surullinen, mutta se on välttämätön rodun selviytymisen kannalta.

Tätä nettipeliä ohjataan hiirellä. Peli on aika haastava, joten alapuolella on sen läpimeno-ohjeet. Älä katso noita alla näkyviä ohjeita jos haluat jotain jännitystä tästä pelikokemuksesta.

Arkin läpimeno-ohjeet

Peliä Arkki on katsottu ja ehkä myös pelattu 4220 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/arkki">Arkki</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot