Nettipeli: Ninjapeli

Tagit: ja ja

Yarrr! Maailmassa jopa merirosvoja coolimpeja jamppoja ovat ninjat, nuo hiljaiset trapetsitaiturit ja tappokoneet. Tässä pelissä päästään purkamaan patoutuneita haluja elää ninjan elämää. Melkein realistisesti. Melkein. Superninja on sellainen tyyppi, joka on jostain syystä muuttanut asumaan tulivuoren päälle. Eräänä päivänä tulivuori päätti purkautua ja syöstä ilmoille tuhkaa ja tulikiveä. Edes superninjat, saati sitten perusninjat, eivät mahda mitään näin suurille luonnonmullistuksille. On siis aika lähteä käpälämäkeen!

Hai! Käytä esi-isiesi kehittämiä ninjaoppeja hyväksesi paetessasi tulivuorelta, joka sylkee pitäjille tulikuumaa laavaa. Loiki laakson halki ennen kuin laava sulattaa maallisen temppelisi. Varo myös taivaalta tippuvia tulikiviä, koska on aika todennäköistä, että tykinkuulan ja jääkaapin kokoiset kiviesineet eivät välttämättä tunnu kovin fantsuilta pääkoppaan osuessaan.

Ninja, käytä hahmosi ohjaamiseen näppäimistön nuolinappuloita tai vaihtoehtoisesti näppäimistön WASD-näppäinkombinaatiota.

Pelissä annetaan pisteitä sitä mukaa mitä kauemmas tulivuoren syvyyksistä pelihahmo pääsee pomppimaan. Pompi vauhdilla ja täsmällisesti menestyäksesi tässä pelissä. Laava lilluu alapuolella sellaisena syvänpunaisena mössönä, jota kannattaa vältellä.

Huomioitavaa: Peli ei ala ihan heti kun pelaaminen on aloitettu, koska pelirata starttaa vasta sen jälkeen kun pelihahmoa on liikutettu ensimmäisen kerran. Tämä antaa mahdollisuuden asettua sopivaan meditatiiviseen mielentilaan, koska ei ole syytä hötkyillä ennen kuin se on välttämätöntä.

Peliä Ninjapeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7884 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ninjapeli">Ninjapeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot