Nettipeli: Naulapyssy

Tagit: ja

Oletko koskaan tuntenut palavaa halua ammuskella vähän sinne sun tänne naulapyssyllä? Nyt on nimittäin mahdollisuus purkaa patoumia ja sisäisiä aggressioita suhteellisen turvallisella tavalla. Naulapyssy-nettipelissä pääset kahdella eri moodilla mättämään paikkoja hujan hajan. Pelissä on taitomoodi ja arcademoodi. Taitomoodissa tehtävänäsi on ampua naulapyssyllä omena naapurin pään päältä. Älä osu naapuria naamaan. Etäisyys vaihtuu suuremmaksi jokaisella (omenaan) osutulla naulalla.

Naulapyssy-pelissä on lisäksi tuon taitopelimoodin ohessa arcademoodi. Siinä on juonena sellainen, että pelaaja on siirtynyt kellariin tuhoamaan jyrsijoitä naulapyssyn voimin. Tehtävänä on kantata rotat ja muut jyrsijät ennen kuin ne tekevät pelihahmostasi selvää. Nämä pelissä esiteltävät hiiret sun muut ovat vähän tavanomaisia elukoita ärhäkämpiä, joten naulapyssylle on oikeasti tarvetta. Peliradalta toiselle siirryttäessä vastustajat muuttuvat entistä hankalammiksi tuhota.

Peliä ohjataan hiiren avulla. Sillä tähdätään ja ammutaan.

Tämä on aika uusi räiskintäpeli. Koska peli on vielä tuliterä ja uunituore, kannattaa ilmoittaa kommentoimalla jos huomaat siinä bugeja.

Kannattaa huomioida, että naulapyssy toimii jollain pneumaattisella periaatteella. Naulan lentorata on kaareva, joten mitä kauempana kohde on, sitä korkeammalle tulee pyssyllä tähdätä. Jos osut pyssyllä taitomoodissa naapuria naamaan, siitä tulee ensinnäkin sanomista ja toisekseen peli pitää aloittaa sen jälkeen uudelleen. Naulapyssyn lentorataa voi lyhyillä matkoilla jonkin verran vakauttaa ahtamalla pyssyyn ilmanpainetta. Painetta voi pakata pitämällä hiiren vasemmanpuoleista painiketta pohjassa. Kun painike on pohjassa, pelialueen vasemmassa yläkulmassa punainen palkki paisuu. Kun palkki on täynnä, enempää painetta ei pystytä ahtaamaan.

Peliä Naulapyssy on katsottu ja ehkä myös pelattu 5680 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/naulapyssy">Naulapyssy</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot