Nettipeli: Pako eläintarhasta

Tagit: ja

Hahahahaa! Eläintarhan asukit eivät enää jaksa ikuisilta tuntuvia tuijotuskilpailuja lasten kanssa, jotka vieläpä nakkelevat karamelliä ja leivänmuruja eläinten asujaimistoon. Ei enää tökkimistä, paijaamista, silittelyä eikä varsinkaan kirkunaa ja vikinää! On tullut aika paeta. Eläintarhan asukkaat haluavat lähteä elelemään suureen maailmaan, luonnon helmaan.

Tätä huumoripitoista nettipeliä voivat pelata aika nuoremmatkin pelipojat ja -tytöt, mutta vanhemman on varmasti hyvä valvoa sivussa ainakin suomentamassa mitä missäkin kohdassa pitää tehdä. Peli kun on englanninkielinen.

Tämä nettipeli on vähän niin kuin älypelin ja palapelin sekoitus. Siinä on pulmia purtavaksi ja ongelmia ratkottavaksi. Pelaajan hommana on ohjata eläintarhan asukkaat vapauteen. Jokaisessa pelikentässä on apuvälineitä, joita voidaan hyödyntää pakoyrityksessä. Esimerkiksi sipulit, heinäpaalit, kottikärryt, pyörät, laatikot ja tynnyrit voivat olla erittäin hyödyllisiä lähdettäessä vapaalle jalalle.

Peliä ohjataan hiiren avulla. Hiiren avulla voidaan klikata harmaasävyisiä osia pelikentässä. Harmaat osat katoavat klikkaamisen jälkeen. Voidaan klikata myös vaikkapa lintuhäkkiä autettaessa lintuja pakenemaan. Voidaan luoda myös ketjureaktioita laittamalla jotkut palaset myötävaikuttamaan toisiinsa.

Pako eläintarhasta -nettipelin läpimeno-ohjeet

Älä vilkaise näitä ohjeita jos haluat nauttia pelistä. Pelissä on hyvä ensiksi “koklata” omia taitoja ja vasta sitten jos muu ei auta, kannattaa ottaa täältä mallia. Läpimeno-ohjeet näkyvät tässä videoklipissä.

Peliä Pako eläintarhasta on katsottu ja ehkä myös pelattu 6743 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pako-elaintarhasta">Pako eläintarhasta</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot