Nettipeli: Alienalus

Tagit: ja

Alienalus-pelissä on pointsikkana käydä räjäyttämässä muukalaisten avaruusalus, joka on varustettu sellaisella invaasiokalustolla, jonka avulla alienit pystyvät valloittamaan meikäläisten maailman. Perimmäinen kysymys kuuluukin, haluatko olla orja? Haaveiletko orjan ammatista? Nimittäin orjaksi joudut jos et onnistu. Käytännössä tässä pelissä koko maailman ja ihmisrodun tulevaisuus riippuu juuri Sinusta. Ei siis suurta stressiä… Tehtävä on sentään helppo. Pelissä pitää vain hortoilla vihulaisen avaruusaluksessa ja asettaa sinne räjähteitä sen verran riittävästi, ettei toista kertaa tarvitse moisia alieneita katsella.

Vihollisen joukot haluavat saapua tänne planeetalle ja pistää kaikki ihmiset hoitamaan heikäläisten hanttihommia. Ei moinen peli vetele. Ei passaa, perkele! Hoida siis homma kotiin ja tuhoa heikäläisten alus. Muista varoa vihollisen avaruusbotteja, jotka koettavat ymmärrettävästi murjoa teitiä tattiin jos annat moiseen luvan.

Tätä nettipeliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla. Välilyöntiä rämppäämällä kiihdytetään. Peli on kuvattu tunnelimaisesti takaa eteenpäin ja sen mukaan mennään. Kovin häkellyttävää pelikokemusta ei ole siis tarjolla, mutta jos tykkäät neuroottisella tavalla omistautua jollekin jalolle asialle, kuten maailman pelastamiselle, niin tästä löydät itsellesi varsin hauskaa ajanvietettä. Loppuiäksesi. Nimittäin tämä peli ei pääty koskaan. Hahahaha!

Peliä Alienalus on katsottu ja ehkä myös pelattu 3281 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/alienalus">Alienalus</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot