Nettipeli: Panssarivaunupeli

Tagit: ja

On tullut aika puhdistaa tämä planeetta niistä syöpäläisistä, niistä kapinallisista, jotka vastustavat laillisen hallituksen mahtia ja lakeja. Panssarivaunupelissä pyritään murskaamaan kapinalliset joukot, jotka pyrkivät tuomaan omat tapansa ja lakinsa nykyisten tilalle. Tällaiset ovat lähtöasetelmat. Tankkipelissä päästään ampumaan panssarivaunuilla. Ihan hyvä peli!

Panssarivaunupeliä ohjataan näppäimistön ja hiiren yhteispelillä. Peli on aika monimutkainen, koska näppäinkomentoja on monenlaisia. Periaatteessa tärkeimpiä ohjaukseen liittyviä asioita on WASD-näppäinkombo. Niiden avulla liikutaan. Hiiren avulla tähdään ja vasemmanpuoleisella mousebuttonilla ammutaan. Näppäimistön välilyönnistä ammutaan vaunun sekundaarisella aseella. Nämä näppäinkomennot on mahdollista kustomoida.

Panssaripeli on sen verran kehittynyt, että se osaa tallentaa pelaajan edistymisen jokaisen kentän päätyttyä.

Tässä nettipelissä on pelattavaa pitkäksi aikaa. Kyseessä on yksi parhaimmista netissä pelattavista panssariräiskintäpeleistä. Kyseessä EI OLE realismiin pyrkivä peli. Peli on kuvattu ylhäältä alaspäin. Jokainen pelaaja voi tuunata omaa taisteluvaunuaan virittämällä sen ulkonäköä ja niitä tykkejä, jotka se sisällään pitää.

Peliä Panssarivaunupeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 10121 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/panssarivaunupeli">Panssarivaunupeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot