Nettipeli: Pingviinisota

Tagit: ja

Pingviinisota on hiirellä ohjattava nettipeli. Pelin luonne on sellainen, että tempo on nopea ja pelaajan hommana on puolustaa linnoitusta. Tässä Pingviinisota-nettipelissä pingviinit ovat taistelleet vuosisatojen ajan yrittäessään hallita Antarktikaa, eli Etelämannerta. Pelaajan on aluksi valittava se puoli, jonka joukoissa hän haluaa taistella toista osapuolta vastaan. Sitten alkaa taistelu lähettämällä stormtroopperipingviinit rynnimään vihollisen iglutukikohtaan.

Pelissä päästään siis hyökkäämään. Jonkin verran on myös muistettava puolustaa omaa tukikohtaa asettamalla sinne esimerkiksi jääkarhupalkkasotureita.

Pelin alussa pelaaja on noviisi. Se tarkoittaa sitä, että hän saa helpompia vastuksia ja tehtäviä, joista kokemuksen kerttyessä myös vaikeustaso nousee. Noviisina kaikki uudet yksiköt ja puolustustornit ovat ilmaiisa.

Sitten kun sitä taistelukokemusta on kertynyt, pelaaja voi aloittaa haastavamman moodin parissa rämppäämisen. Siinä kaikista yksiköistä ja torneista sekä tornien upgradeamisesat pitää maksaa. Pelissä on kolme eri kenttää, joista seuraava on edeltäjäänsä haastavampi.

Pikavinkki: Voit nopeuttaa tornin upgradeamista näppiksen U-näppäimellä. Jos haluat myydä tornin, valitse se ja napsauta S-näppäintä.

Peliä Pingviinisota on katsottu ja ehkä myös pelattu 4432 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pingviinisota">Pingviinisota</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot