Nettipeli: Sanavuori

Tagit: ja

Tämä on äly- ja näppäryyspeli, jossa pelaajan tehtävä on hyödyntää näppäimistönsä ja nakkiensa yhteispeliä kiivetäkseen vuoren huipulle. Pelaaja kiipeilee maailman korkeimmilla vuorilla. Tässä universumissa kiipeämiseen vaadittava puhti syntyy näppäimistöstä. Mitä nopeammin pelaaja kirjoittaa, sitä nopeammin pelihahmo kiipeää.

Tehtävänä on kiivetä vuorille. Pelaajaa häiritsemässä ja hätistelemässä on tietokoneen ohjaama kilpakumppani, joka yrittää alituiseen päästä nopeampaan kiipeämisvauhtiin kuin Sinä! Pelaajana voit vauhdittaa hahmosi matkantekoa poimimalla voimapointseja ja yrittämällä välttää kirjoitusvirheet. Näppäimistöllä ohjataan peliä. Numero 1- ja 2-napeilla aktivoidaan erikoisvoimat. Välilyönnillä zoomataan pelialueella taaemmas ja lähemmäs.

Tässä taitopelissä on neljä vaikeustasoa. Aloittelijoille on suositeltavaa valita Easy-taso, jotta pelin “learning curve” ei tunnu “learning mountainilta”. Kunhan taitoja on kertynyt ja karttunut, voi vaikeustasosta poimia jonkin haastavamman. Crazy-vaihtoehto on masokisteille.

Pelissä on englanninkielisiä sanoja, joten ääkkösiä eikä öökkösiä ole lainkaan. Se helpottaa jonkin verran, mutta toisaalta kirjoitettavat sanat ovat suomenkieliselle pelaajalle vähän vieraampia… Kolikolla on kaksi kääntöpuolta. :-)

Peliä Sanavuori on katsottu ja ehkä myös pelattu 3741 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sanavuori">Sanavuori</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot