Nettipeli: Zombikanjoni

Tagit:

Tämä on hulvaton ja samanaikaisesti todella kauhistuttava nettipeli, jossa pelaajan tehtävä on lahdata maailmaa rienaavia zombeja. Zombikapina! Epäolennot pyrkivät kiipeämään manan mailta ylös ihmiskuntaa kiusaamaan, mutta pelaajan tehtävä on pyrkiä estämään raatojen ylösnousu käyttämällä taistelualuksensa järeää tulivoimaa. Pelaaja ohjastaa ilmeisesti jonkinlaista taisteluhelikopteria, jossa on varsin tehokkaat minigunit sekä muut pelit ja vehkeet, joilla asettua poikkiteloin raatojen hyökkäyksen tielle.

Zombit eivät ole kilttejä. Ne pyrkivät nousemaan syvästä kanjonista ihmisasutuksen sekaan ja sitten sieltä käsin syödä viattomien ihmisten aivoja. Jokaisesta manan mailta maan päälle nousevasta zombista on luvattu pienimuotoinen rahapalkkio, joten mitä enemmän zombeja lahdataan, sitä enemmän rahaa siitä saadaan. Rahalla voi ostaa taisteluhelikopteriin uusia tehokkaampia aseita, sillä pelin alkaessa käytettävissä on lähinnä vain kaksipiippuinen kertalaukauksia ampuva tykki. Rahalla voi ostaa myös muita poweruppeja.

Peliä ohjataan sillä lailla, että näppäimistön W-nappulalla käännetään kuvakulmaa ylöspäin, S-näppäimellä alaspäin ja samaa rataa A-namiskalla käännytään vasemmalle. Oikealle kääntyminen tapahtuu D-nappulaa naputtelemalla. Hiiren avulla tähdätään zombeja ja hiiren vasemmanpuoleisella napilla ammuskellaan.

Kannattaa hokasta, että osa zombeista ei vain ryömi, vaan osa pystyy nimittäin loikkimaan pitkiäkin välimatkoja. Loikkivat zombit ovat haastavimpia eliminoida, sillä tehokkaan tulivoiman suuntaaminen vaatii jonkin verran “ennakkoon ottamista”.

Peliä Zombikanjoni on katsottu ja ehkä myös pelattu 2989 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/zombikanjoni">Zombikanjoni</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot