Nettipeli: Kummitusjuna

Tagit:

Tässä pelissä pelaaja ohjaa kummitusjunaa. Siinä se. Juoni ei tästä yksinkertaisemmaksi voi muuttua. Pelissä on toki huomioitava myös sellainen seikka, ettei kummitusjunalla kannata murjoa hengettömäksi enää uudelleen sen aavemaisia matkustajia. Tässä on aavemaista meininkiä Halloweenin ja syksyn synkkien iltojen ratoksi! Junaa ohjaavan tahon on syytä katsella sekä matkustajien fiiliksiä, että radalla vastaan kilkattavia liikennemerkkejä. Keltaisella pohjavärillä varustetut liikennemerkit varoittavat vastaan tulevista elementeistä (esim. mäkiä, pyörteitä).

Matkustajien tyytyväisyydellä taataan se, että seuraavalla peliradalla junassa on entistäkin enemmän matkustajia. Tätä kutsutaan puskaradioilmiöksi. Tämä nettipeli on erittäin laaja ja monipuolinen, joten sen parissa tulee parhaassa tapauksessa kulumaan aikaa tovi jos toinenkin.

Kummitusjunan palkinnot

Kun pelaaja onnistuu suorittamaan radalla jonkin tietyn stuntin, hänet tullaan palkitsemaan siitä palkinnolla. Vau. Palkinnolla. Ihan oikealla palkinnolla. Palkinnon saamisessa ei ole loppujen lopuksi kovin paljon vaikutusta tulevaisuuteen, paitsi pisteiden osalta, koska niitä jaetaan jonkin verran bonuksena riippuen pelaajan saamasta palkinnosta. Palkintoluokkia on monia:

 1. Ilman jarruja -palkinto. Tämä palkinto annetaan sellaiselle pelaajalle, joka on kulkenut radan läpi käyttämättä lainkaan jarruja.
 2. Hurja nopeus -palkinto annetaan sellaiselle huimapäälle, joka on körötellyt kierroksen aikana täydellä vauhdilla.
 3. Korkeushyppy-palkinto annetaan sellaiselle menestyjälle, joka on tehnyt radan aikana varsin korkean hypyn.
 4. Pituushyppy-palkinto on sellainen, joka annetaan pitkälle tehdystä hypystä.
 5. Vampyyrilepakko-palkinto on sellaiselle kuljettajalle, joka ei oikein osaa pitää vaunuja radalla, vaan tykkää liidellä halki ilmojen.
 6. Kauhia jarrumies -palkinnolla kiitetään sellaista jarrumiestä, joka on suoriutunut päivärutiinistaan kiitettävällä tavalla.
 7. G-voima -palkinto on mahdollista pokata siinä tilanteessa kun ollaan saavutettu suuria G-voimia.
 8. Murskaava G-voima -palkinto annetaan samoin perustein kuin edellinen, mutta vain sellaisessa tapauksessa, että G-voimat ovat olleet erittäin hurjat. Tästä matkustajat tykkäävät.

Kummitusjunan ohjaaminen

Tätä kummitusjunapeliä ohjataan yksinkertaisesti näppäimistön nuolinappuloita rämppäämällä. Ei ole vaikeaa. Peli voidaan tilapäisesti laittaa taukotilaan sillä viisiin, että kun pelirata on käynnistynyt, klikataan pelialueen vasemmasta yläkulmasta löytyvää “Menu”-nappulaa.

Peliä Kummitusjuna on katsottu ja ehkä myös pelattu 8117 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kummitusjuna">Kummitusjuna</a></p>

Saa kommentoida!

 1. jani kirjoitti:

  on kai tää ihan hyvä peli vaikka en oo viel kokkeillu :D

Käyttöehdot