Nettipeli: Navetan pallosota

Tagit: ja

Hullunkurinen lähtöasetelma varustettuna söötillä grafiikalla ja rokkaavalla taustamusiikilla. Ei voi olla huono kombinaatio. Tässä eriskummallisessa nettipelissä pelaaja pääsee pelaamaan navetan elukoilla. Eläinmaailman asukeilla. Elukat ottavat pallosodan vakavasti, sillä täytyyhän suurella ja mahtavalla navetalla olla valtias. Pelaaja pääsee lentelemään heliumilmapallojen varassa roikkuvilla elukoilla (koira, lehmä tai lammas). Hulvatonta, mutta hyvin addiktoivaa!

Sinun tehtäväsi on popsauttaa vastustajien, eli muiden pallojen varassa liihottelevien mullikoiden ja elukoiden, pallot. Palloja on kullakin elukalla selässään kolmisen kappaletta. Ne menevät herkästi rikki. Sillä ne ovat ilmapalloja. Tähän se realistisuus sitten jääkin. Ne elukat nääs oikeasti lentelevät ilmassa ylös, alas, vasemmalla ja oikealle niiden pallojensa avulla. Niissä taitaa olla sitä heliumia sisällä. Pallot menevät hyvin herkästi rikki, joten jos joku elukka törmää pelihahmoosi, se menettää aina yhden pallonsa… Kun pallot ovat loppu, elukka tippuu joko maahan tai sitten hyvällä tuurilla pehmeälle alustalle.

Voidaksesi poksautella muiden palloja, on pelihahmon lennettävä muiden yläpuolelle. Yläpuolelta käsin voidaan poksauttaa alapuolella lentävien palloja törmäämällä niihin. Hihi. Tirsk.

Jos pallosi ovat lopussa, voit hakea täydennystä siirtymällä pallokauppaan. Ilmapalloja kun on tarjolla pelialueella. Siirry pallokauppiaan luokse ja sitten näpsäytä näppäimistön näppylää “B” ostaaksesi palluran.

Huom & hei! Jos kaikki pelihahmosi pallot ovat popsahtaneet, sinulla on vain pari sekuntia nilkuttaa pallokauppaan ja hankkia lisää. Tämä on hyvä pitää mielessä. Peli ei siis välttämättä lopu heti kun pallot ovat rikki, vaan hengen voi pelastaa tuurilla siirtymällä kauppaan.

Peliä ohjataan näppäimistön nuolinäppäinten avulla. Näppäimistöstä löytyvän välilyönnin avulla saadaan aktivoitua supervoimia. Kannattaa kokeilla. Tuttuun tapaan “B“-namiskaa rämppäämällä voi ostaa palloja pallokauppiaalta.

Peliä Navetan pallosota on katsottu ja ehkä myös pelattu 4155 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/navetan-pallosota">Navetan pallosota</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot