Nettipeli: Junarata

Tagit: ja

Tämä on ylhäältäpäin kuvattu junaratapeli, jossa pelaajan tehtäväksi jää muiden sotkujen siivoaminen. Junat ovat nimittäin vauhkoontuneet, joten pelimiehen tai –naisen hommaan sisältyy esteiden väisteleminen ja mahdollisimman hyvän aikaennätyksen tekeminen. Peliä ohjataan näppäimistön nuolinappuloilla (ylös ja alas), tai sitten vaihtoehtoisesti käyttämällä W- ja S-nappuloita.

Junarata on grafiikaltaan aika lapsenomainen, joten “alan asiantuntijat” voivat kokea joutuneen pikkulasten leikkipuistoon. Peli soveltuu tästä johtuen myös perheen pienimmille, mutta pikkulasten ollessa kyseessä kannattaa olla vanhempi mukana ja auttaa tekstin suomentamisessa. Pelin käyttöliittymä on englanniksi.

Pelin alussa pelaaja näkee junavaunussaan useita tavaravaunuja varsinaisen veturin lisäksi. Ne tavaravaunut ovat “henkiä”, eli jos pelaaja ryssii ja kosauttaa junaletkan johonkin, yksi tavaravaunu tippuu pois. Kun kaikki tavaravaunut ovat poissa, on jäljellä vain yksi “henki”. Kun veturikin on lopulta kolahtanut esimerkiksi taivaalla liitelevään hävittäjään, peli päättyy. Se on sitten kaput. Se on sitten finito. Se on sitten game over.

Peliä Junarata on katsottu ja ehkä myös pelattu 7187 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/junarata">Junarata</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot