Nettipeli: Pako eläintarhasta #2

Tagit: ja

Tämä on uusi osa Pako eläintarhasta -nettipelien sarjaan. Edellinen osa päättyi siten, että sankarimme pääsivät pakoon, mutta maatilan eläimet on saatu kiikkiin ja lähetetty takaisin eläintarhaan siliteltäväksi. Eläimet haluavat jälleen pakoon. Tämä on vähän niin kuin Prison Break, mutta tatuoitujen jamppojen sijaan seikkailemaan ryhtyvät villieläimet.

Tämä nettipeli on seuraaja Suositut.netissä joskus helmikuussa 2010 julkaistulle ensimmäiselle osalle, joka yllätys, yllätys, on nimeltään Pako eläintarhasta. Ällös ylläty myöskään siitä, että myös ensimmäinen tämän pelisarjan osa on ihan ilmainen, sillä kaikki nettipelit Suositut.netissä ovat ilmaisia!

Pako eläintarhasta #2 on noin kolmen megatavun kokoinen nettipeli. Eli se ei ole nykystandardien mukaan järisyttävän suuri. Nettipelin tiedostokoosta voidaan nimittäin tehdä karkeita arvioita pelin laadusta ja laajuudesta. Mitä suurempi on tiedostokoko, sitä enemmän on pelattavaa / ääniefektejä, laadukasta grafiikkaa, animaatioita jne. Kolme megatavua tarkoittaa sitä, että peli on joko aika lyhyt, tai sitten siinä ei mässäillä äänillä tai graafisella ilmeellä. Suositut.netissä on sellaisiakin pelejä, jotka ovat yli 10-megatavuisia. Ne ovat nettipeleistä suurimpia.

Peliä Pako eläintarhasta #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 6950 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/pako-elaintarhasta-2">Pako eläintarhasta #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot