Nettipeli: Piraattiseikkailu

Tagit: ja ja

Graah! Ärrjynmmyyrrjjyn. Tässä on paras piraattiseikkailupeli ikinä! Ikinä yhtään missään, kaikkialla ja niin ja näin. Tämä on paras. Seikkailun hurmos on Piraattiseikkailua tahkotessa niin valtaisa, ettei paatuneinkaan antipiratismin edustaja kehtaa luopua seuraavan kentän saavuttamisesta. Pelissä on niin paljon kaikkea hienoa, kuten tykkejä, airoja, purjeita ja kölin asetuksia, joita tavoitella, että eiköhän lähdetä pidemmittä puheitta seikkailemaan!

On tullut aika lähteä jahtaamaan merirosvoaarretta. Suuri piraattikpteeni Horg on nääs löytänyt kartan, jossa on ohjeet aarrearkun löytämiseksi. Valitettavasti sinä miehistöinesi ette ole ainoat, jotka aarretta jahtaavat, nimittäin eräs äpärälapsi paljasti kartan salaisuudet parille muullekin merirosvokapteenille, joiden äksyt laivamiehet yrittävät perskutarallaa viedä aarteen nenäsi edestä! Tehtävänä onkin saavuttaa aarre seilaustaitojen avulla nopeammin kuin muut. Laivatykkien avulla voidaan toki vaurioittaa tai jopa upottaa kilpailijoita, joten eiköhän vaan tu(u)lta purjeisiin.

Strategista silmää vaaditaan siltä laivakapteenilta, joka haluaa päästä laivansa kanssa uimatta tavoitteeseen. Viholliset tulevat pääsääntöisesti aina paapuurin ja styyrpuurin puolilta, joten lähtöasetelmat ovat jokseenkin kiusalliset… Pelin alussa kannattaakin ottaa jumalattomasti vauhtia ruoskimalla miehistöä sen minkä näppäimistöstä lähtee. Sitten kun on saatu vähän etumatkaa, kannattaa kääntää laivan kokka pari piirtoa haluttuun suuntaan ja laukaista täyslaidallinen kilpailevan aluksen vesirajaan. Hahahahaa! Vihollisalus uppoaa kunhan siihen saadaan pari kertaa täysosuma. Oppivatpahan olemaan varastamatta sitä aarretta.

Pelissä saadaan kultarahoja aina kun tykkimiehet osuvat vihollisen alukseen. Erityisen paljon kultakolikoita ropisee kun kokonainen vihollisalus on upotettu. Saaduilla kultarahoilla voidaan kehittää oman piraattialuksen kölin rakennetta, tykkejä, airoja ja muita taitoja.

Tätä peliä ohjataan melko yksinkertaisin manööverein. On käytettävä näppäimistön nuolinappuloita. Nappuloiden vasenta ja oikeaa namiskaa napsuttamalla saadaan paapuurin ja styyrpuurin airot soutamaan veneeseen vauhtia. Airoja soutava miehistö myös kääntää laivan periaatteessa vain airojen avulla, mutta tietysti myös merivirtaukset ja muut olosuhteet vaikuttavat suuren järkälemäisen merirosvoaluksen kääntämiseen.

Yarr, onnea!

Peliä Piraattiseikkailu on katsottu ja ehkä myös pelattu 3167 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/piraattiseikkailu">Piraattiseikkailu</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot