Nettipeli: Karhupeli

Tagit: ja

Tämä Karhupeli on hauskaa ajanvietettä myös perheen nuorimmille, sillä peli ei sisällä väkivaltaa tai turhan törkeää grafiikkaa. Lapsille sopivia nettipelejä ilmestyykin harvakseltaan, joten tässä on oiva tilaisuus nauttia harvinaisesta herkusta. Karhupelissä pelaaja pääsee köpöttelemään suloiselta, mutta hieman nyrjähtäneeltä, näyttävällä karhuotuksella, joka lyllertää hitaasti haluttuun suuntaan näppäimistön nuolinappuloita painamalla. Pelissä yritetään hajottaa laatikoita ja ja kiviä, joiden sisältä löytyy kaikenlaisia herkkuja — on kultaa, timantteja ja hunajaa! Myös työkaluja tarvitaan, joita voi löytää laatikoiden ja pöpeliköiden seasta tonkimalla.

Peli kuuluu osaksi palapelien genreen, mutta siinä on myös seikkailupelien aineksia. Sopivassa suhteessa keskenään nämä kaksi tyylilajia.

Pelaajan, joka ohjaa takajaloilla töpsöttelevää karhua, on yritettävä noukkia pelialueelta kaikenlaisia esineitä ja vältellä ikävien ampiaisten ja muiden elukoiden rienausta.

Karhu voi tonkia pusikoista ja kivien alta vaikka minkälaisia aarteita! Usein kivien ja pöpelikköjen seasta voi löytyä myös apuvälineitä, joilla pelissä päästään etenemään.

Karhupelissä on myös sellainen jännittävä ominaisuus, kun karhu pystyy ihan aikuisten oikeasti tekemään kiviesteitä, jotta puutarhaa suojelevat ampparit eivät pääse pistämään. Osa vihulaisista osaa kuitenkin liihotella läpi esteiden, ja toiset taas saattavat jopa syödä esteet tieltään. Hirmu hauskaa. Japadapaduu.

Peliä ohjataan näppäimistön nuolinamiskoilla. Välilyöntiä takomalla saadaan rakennettua tai hajotettua muureja. Näppäimistön nappulaa Z painamalla voidaan valita sellainen aita, mikä halutaan rakentaa. Tässä pelissä on kahdenlaisia aitoja:

  • Pieniä aitoja, jotka kestävät vain vähän aikaa. Tällaiset aidat vihulainen pystyy murjomaan matalaksi.
  • Suuria aitoja. Nämä ovat todella kestäviä eikä niitä pysty vastustaja hajottamaan vaikka kuinka yrittäisi.

Peliä Karhupeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 7852 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/karhupeli">Karhupeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot