Nettipeli: Kiinteistöpeli

Tagit: ja

Jos olet pelannut Monopolia ja tykännyt siitä, tämä nettipeli on todellinen herkkupala. Tässä pelissä pelaat tietokoneen ohjaamia vastustajia vastaan reaaliajassa. Jokainen heittää vuorollaan noppaa ja yrittää sen aikana hankkia mahdollisimman paljon kiinteistöjä ja maallista mammonaa. Lopullisena tavoitteena on syrjäyttää kaikki kilpailijat markkinoilta ja hankkia todellinen monopoliasema pelilaudan kiinteistömarkkinoilla.

Tämä ei siis ole ihan tavallinen virtuaalinen lautapeli, sillä kaikki pelaajat pelaavat reaaliaikaisesti. Pelaajat voivat ostaa, myydä, kehittää ja vuokrata kiinteistöjään. Rahakassaa on varjeltava ja pidettävä silmällä, koska jos mammonavirta tyrehtyy, pelaaja saattaa joutua myymään aikaisemmin ostamiaan kiinteistöjä voidakseen tulla toimeen. Velkaa nimittäin voi kertyä hyvin helposti. Lisäksi pelissä voi kerätä poweruppeja, joiden avulla voi kehittää tahi heikentää kiinteistöjen myyntiarvoa. Eli niiden avulla voi joko nostaa omien kiinteistöjen voittoa tai heikentää kilpailijoiden kiinteistöjen arvoa.

Kiinteistöpeli-nettipelissä menestyminen edellyttää englannin perussanaston ymmärtämistä. Itse pelin ohjaaminen tapahtuu pääosin hiiren avulla. Näppäimistön nuolinappuloilla skrollataan pelilaudalla paikasta toiseen.

Peliä Kiinteistöpeli on katsottu ja ehkä myös pelattu 5992 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/kiinteistopeli">Kiinteistöpeli</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot