Nettipeli: Muumiosota

Tagit: ja

Tämä on hiirellä ohjattava nettipeli, jossa on kaksi eri liittoumaa taistelemassa toisiaan vastaan molempien osapuolten pyrkiessä ottamaan Egyptin vallan kahvan kouriinsa. Sotilasliitot ovat ajautuneet avoimeen sotaan. Pelaaja on saanut tehtäväkseen ohjata toista liittoumaa. Perimmäinen tavoite on murskata vastustajan sotavoimat ja hävittää heikäläisten palatsi. Tämä on aika haastava nettipeli, joka voi vedota erityisesti hyökkääviin ihmisiin. Ja puolustuskannalla oleviin. Onko sinulla boolsseja tähän?

Egyptin valtakunta on aikamoisen kiirastulen äärellä, kun kaksi leiriä yrittävät ottaa asejuntalleen totaalisen vallan ja murskata vastustajansa sotilaallisin keinoin. Pelaajan tehtävänä on puolustaa omia joukkoja, omaa palatsia ja tuhota vihollisen joukot ja vihollisen palatsi. Vihollisen palatsin tuhoaminen on se herkullisin biitti tässä pelissä. Palatsin voi hävittää lähettämällä taistohon mystiset sotilasjoukot, joita voi kehittää ja kasvattaa jne.

Pelaaja voi suojella omaa palatsiaan rakentamalla niiden suojaksi pyramideja. Pyramiditornit ovat todella välttämättömiä puolustuslaitteita. Ilman niitä on vain hyvin pienet mahdollisuudet selvitä hengissä vihulaisen höökimiseltä. Muista siis tehdä pyramiditorneja. Tämä on kaiken A ja Ö.

Peliä Muumiosota on katsottu ja ehkä myös pelattu 3520 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/muumiosota">Muumiosota</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot