Nettipeli: Keiju

Tagit: ja ja

Tämä on hiirellä ohjattava peli. Pelitiedosto on järkälemäinen nettipeliksi, sillä sen tiedostokoko on reilut 15 megatavua. Hitaiden nettiyhteyksien omistajien kannattaa siis purra hammasta, tai kokeilla vaikka paremman laajakaistaliittymän hommaamista. Myös tietokone voi vaikuttaa merkittävästi Keiju-pelin pelaamiseen, sillä tämä peli vaatii jonkin verran prosessoritehoa…

Viisas vanha velho ikimetsän siimeksissä on tehnyt ahkerasti töitä hyväntahtoisesti yhteisen valtakunnan hyväksi jo tuhannen vuoden ajan. Hän on yhdessä keijujen kanssa suojellut valtakunnan rauhaarakastavia työläisiä synkiltä ja kieronkaltaisilta voimilta, joita paha noita pitää pauloissaan. Metsän velho joutuu nyt lähtemään valtakunnan alueelta muille maille reissuun. Hän etsii kyvykästä tuuraajaa auttamaan asioiden hoitamisessa sillä välin kun hän itse on poissa. Metsän velhon tehtävä on suojella yhteiskuntaa. Sinut halutaan tähän vastuulliseen tehtävään. Sinut halutaan suojelemaan valtakuntaa pahan noidan vaikutusvallalta. Otatko tehtävän vastaan?

Metsän velho käyttää apunaan keijukaisia, jotka suojelevat valtakuntaa. Pelissä menestymisen yksi tärkein edellytys onkin oppia luomaan keijukaisia maagisesta lammesta. Ne luodaan taikomalla. Niiden taikomiseen tarvitaan liljoja, tulikärpäsiä ja hyppysellisen verran magiaa. Taiotut keijukaiset lähetetään sitten suojelemaan kylän asukkaiden taloja. Vanha velho auttaa ennen lähtöään sinua tekemään keijuja, sekä neuvoo myös muissa taikuuksien saloissa, jotta osaat luoda kyllin tuhteja taikoja pimeyden voimia vastaan.

Maagisen lammen ja rauhantahtoisen valtakunnan rajan takana sijaitsee synkkä metsä. Siellä taiotut eläimet ja pahat loitsut vellovat. Noitakin asuu siellä suunnassa. Noita on tomera vastustaja, joka haluaa kukistaa valtakunnan, jota sinut on valittu suojelemaan. Noita tekee mitä tahansa voittaakseen valtakunnan itselleen! Noita lähettää vaikka eläimiään syömään tulikärpäset ja asettaa pahoja loitsuja kyläläisten asukkaiden taloihin. Tehtävänäsi on sinnitellä näitä vempuiluja vastaan.

Peliä Keiju on katsottu ja ehkä myös pelattu 4768 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/keiju">Keiju</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot