Nettipeli: Pelkoa ja kauhua Amsterdamissa

Tagit:

Tämä on Amsterdamiin sijoittuva etsivä–, seikkailu- ja älypeli. Peli on kuin sarjakuvamainen palapeli, jossa jokainen vaihe vie joko eteenpäin oikeaan suuntaan, tai sitten ei vie mihinkään. Pelissä menestyminen edellyttää jossain määrin kykyä ja halua käyttää harmaita aivosoluja. Pelkoa ja kauhua Amsterdamissa vie pelaajansa Amsterdamiin, jossa muinaisen pahan kirouksen vaikutus edelleen velloo asukkaiden ympärillä.

Amsterdam on paikka, jossa on hämärää ja hämäriä heppuja. Pelaaja pääsee seikkailemaan tässä Mordorin maassa kulkien halki sen salaisuuksien ja etsiskellen siinä sivussa vihjeitä, jotka vievät eteenpäin kohti suurinta seikkailua ikinä!

Pelaajana olet aluksi ihan kuin kuka tahansa muukin turisti Amsterdamissa. Turistina huomaat, että jotain omituista on ilmassa vellomassa. Tunnelma on jännittynyt ja hermostunut. Hotellihuoneessasi huomaat omituisia vihjeitä, jotka vievät eteenpäin kohti jännittäviä hetkiä hämärässä pitäjässä, jossa porukka on sallinut seksipalveluiden myymisen ja narkoottisten aineiden kaupustelun. Sodoma ja Gomorra kalpenevat tämän rinnalla, mutta olet utelias, joten sivuutat nämä jutskat ja haahuilet tiesi kohti Rijksmuseumia ja kukkamarkettia ja ties mitä.

Tätä ilmaista nettipeliä ohjataan hiirellä. Kannattaa huomioida, että tämä muhkea noin 15 megatavun kokoinen nettipeli vaatii aika paljon englannin kielen tuntemista, joten aivan “kieliummikolle” tätä ei suositella. Kiperissä enkunkielisissä termeissä kannattaa käyttää apuna ilmaista nettikäännöspalvelua, jonka tarjoaa Google Translate.

Peliä Pelkoa ja kauhua Amsterdamissa on katsottu ja ehkä myös pelattu 6145 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/amsterdam">Pelkoa ja kauhua Amsterdamissa</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot