Nettipeli: Ilmojen herra

Tagit:

Ilmojen herra on toiminnantäyteinen lentoseikkailupeli, jossa pelaaja astuu kapinallisjoukkojen ilmavoimissa lentoässän pallille. Pilotin tehtävänä on ottaa osaa uuteen sotastrategiaan, jossa ilmavoimat näyttelevät kriittistä osaa. Vihollisen joukkojen ytimeen meinataan nimittäin iskeä taivaalta käsin, sillä maajoukkojen kulku on ollut tehotonta muuten määrällisesti ylivertaista vihollista vastaan.

Ilmojen herran kattona on taivaan kansi. Tässä pelissä pelaaja on kokenut veteraanilentäjä, joka otti osaa jo 28 vuotta sitten käytyyn Rautasotaan. Joukoillesi sota oli murskatappioita täynnä, mutta osa kapinallisista on päättänyt jatkaa invaasiojoukkojen vastustamista henkeen ja vereen asti.

Nyt on tullut aika ladata hyökkääjään tattiin. Tehtävänäsi on iskeä taivaalta vihollisen maajoukkoja vastaan, joten tarvitset menestyäksesi tässä nettipelissä jonkin verran “kotkankatsetta”, sillä henkeäsalpaavia peliratoja on yhteensä 10 kappaletta koluttavana läpi. Jokaisen kentän jälkeen seuraavasta tehtävästä muodostuu entistä hankalampi, joka tarkoittaa lopulta sitä, että jos pääset pelin läpi, olet todellinen Ässien Ässä!

Pelissä ohjaillaan alusta hiiren avulla, jota liikuttelemalla alus liikkuu halutunsuuntaisesti. Hiiren vasemmanpuoleisella nappulalla laukaistaan ase. Näppäimistön välilyöntyä rupsuttamalla voidaan avata minikokoinen kartta, josta käy helposti ilmi tämänhetkinen sijainti pelikentässä. Huomioi, että laskeutuaksesi lentokentälle joudut suuntaamaan aluksen oikeaan laskeutumiskulmaa. Muista kentälle laskeuduttuasi tankata petroolia ja huollattaa alus. (Nämä ovat ilmaisia toimenpiteitä.) Voit myös maksaa uusista aseista tai valita toisen lentoaluksen, kuten helikopterin, ohjattavaksesi. (Uusien aseiden ja alusten valitseminen maksaa rahaa.)

  • Välilyönnistä avataan minikartta
  • C-nappulalla vaihdetaan asetta
  • R-nappulaa painamalla aktivoidaan maataistelumoodi (vain hävittäjillä)
  • Ctrl-nappulalla aktivoidan hoverointi (vain helikoptereilla)

Peliä Ilmojen herra on katsottu ja ehkä myös pelattu 3959 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/ilmojen-herra">Ilmojen herra</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot