Nettipeli: Sotajuna

Tagit:

Tätä sotajunapeliä, joka muuten on tämäkin aivan ilmainen nettipeli, voi pelata hiiren sekä näppäimistön nuolinappuloiden avulla. Tämä nettipeli on suositeltava kokemus kaikille juna-alan faneille. Lokomotiivien parissa toheltamisen lisäksi pelaaja pääsee tässä nettipelissä räiskimään tuliaseilla. Peli onkin senkin takia tiettyyn pisteeseen asti aikamoinen hitti erityisesti niille pelureille, jotka ihastuivat Panssarijunapeliin.

Sotajunapelissä päästään ohjaamaan omaa junaa. Sotajunaa. Tällä junalla on kiidettävä rataa pitkin tuhoamassa maata valloittamaan ruvenneita vihollisjoukkoja. Viholliset haluavat tehdä Blitzkriegin hengessä pelit selviksi nopeasti, joten ei ole aikaa hukattavaksi. Lastaa juna täyteen muonaa, aseistusta ja muuta sotatoimien kaipaamaa materiaalia, jonka jälkeen yritä kuljettaa täydennykset ommille sotajoukoille äkkiä. Erityisesti aseet ja bentsiini ovat tärkeitä meikäläisten joukoille.

Tämä nettipeli on viihdyttävä sotahenkinen ja junahenkinen strategiapeli. Pelaajalle avautuu pelitiedoston latauduttua yhteensä yli 10 mahtavaa pelikenttää, joista jokaisen suorittaminen onnistuneesti avaa mahdollisuuden päästä käsiksi uusiin juniin, aseisiin ja peliratoihin. Lisäksi tässä pelissä voi aktivoida eräänlaisen “amok-moodin”, joka tuo uutta räiskintäviihdettä toviksi.

Lisäksi tässä pelissä voidaan luoda omia pelikenttiä. Jokainen oman virtuaalisen junaradan halunnut henkilö voi siis toteuttaa näitä omia peliratojaan ilmaisella pelin sisälle rakennetulla editorilla.

Peliä Sotajuna on katsottu ja ehkä myös pelattu 6017 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/sotajuna">Sotajuna</a></p>

Saa kommentoida!

  1. Konsta Kärkkäinen kirjoitti:

    miten saa valittua junan

  2. Petri kirjoitti:

    Nyt on tuon pelialueen kokoa suurennettu. Siellä oli jotain tavaraa jäänyt tavallaan tuon kankaan alle piiloon. Junan valitseminen onnistuu napsauttamalla Continue-nappia pelialueen oikeassa alakulmassa sen jälkeen kun junan kuva tulee näkyviin.

Käyttöehdot