Nettipeli: Palikkatesti

Tagit:

Armeijan käyneille henkilöille voi olla tuttu juttu eräänlainen palikkatesti. Tässä on vähän samaa kaavaa noudattava, mutta idealtaan vähän haastavampi. Paljon haastavampi. Palikkapelissä pitää ohjata palikkaläjää, jolla on hymynaama ja joka pystyy kierimään, vierimään haluttuun suuntaan näppäimistön ohjaimilla. Palikkatestissä pitää siirtää palikkaläjä palapelimaisen kentän läpi (a) mahdollisimman nopeasti ja (b) onnistuneesti. Jokainen siirto vie pisteitä, jokainen tuhrattu hetki vie pisteitä. Tässä on jotain, jolla voit stressata itsesi ahdinkoon! Haastavuudestaan huolimatta peli on erittäin addiktoiva. Tässä kun loppujen lopuksi on vastassa pelaajan itsensä äly.

Palikkatestipelissä pyritään liikuttelemaan suorakulmio kotipalikoidensa päälle. Haastavuutta lisää se, että palikkaläjän värityksen on oltava kotipalikoiden päälle mentäessä, tai astuttaessa, samaa väriä kuin kotipalikoiden väri. Eli jos ohjattava palikkaläjä on keltainen ja jos kotipalikoiden väri on vihreä, tehtävää ei ole hoidettu onnistuneesti. Idea on laittaa keltainen keltaisen päälle ja vihreä vihreän päälle.

Peliä ohjataan nuolinappuloilla tai vaihtoehtoisesti WASD-näppäinkombolla. Näiden avulla vain liikutellaan palikkaläjää. Haastavimmat näppäinkomennot ovat Z ja X. Niiden avulla kierretään ja käännetään palikkaläjää vasemmalle ja oikealle. Sitten vielä pari extrakomentoa:

Koska tulet jossain vaiheessa huomaamaan, että teit jonkun mokan, teit jonkun turhan siirron, jonka ansiosta et voi päästä maaliin asit, voit resetoida peliradan napsauttamalla R-kirjainta. Lisäksi viimeisimmän liikkeen voi perua nojaamalla U-nappulaan.

Palikkatestin läpimeno-ohjeet:

Älä hyödynnä näitä ohjeita jos haluat testata omia taitojasi. ;-)

Peliä Palikkatesti on katsottu ja ehkä myös pelattu 17255 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/palikkatesti">Palikkatesti</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot