Nettipeli: Tyranniliskon hölkkähetki

Tagit: ja

Haha! Tässäpä onkin nimen perusteella aika lupaava nettipeli. Tyrannilisko Rexillä viitataan (kintaalla) Tyrannosaurus Rexiin. Hänet on digitaalisen tietojenkäsittelyn kehityttyä tälle asteelle kyetty integroimaan Flash-pohjaiseen nettipeliin, jossa jättihirmuliskun missioksi on koodattu hölkkääminen. Vaatteet päällä.

Joskus tosiasiat ovat tarujakin ihmeellisempiä. Tässä on mainitulle väitteelle pohja. Pelin ideana on ohjata kaksin jaloin harppovaa, suuripäistä reptiliaania, joka haluaa kuntoilla. Rex haluaa hölkätä niin kuin ei koskaan aikaisemmin ole hölkännyt. Pelaajan duuniksi jää hahmon ohjaaminen. Tämä ei ole ihan yhtä helppo juttu kuin kävely puistossa, sillä Rexin hölkkämaraton koetaan karmivien kanjonien seudulla. Kanjonien välissä on suuria kuiluja. Niihin ei kannata langeta.

Tämä nettipeli vetoaa erityisesti niihin pelimiehiin ja -naisiin, jotka ovat tykästyneet Mario-peleihin. Siis niihin, joissa juostaan kolikoiden perässä sivuttain kuvatussa maailmassa. Mario-pelejä haastavammaksi tämn Tyranniliskon hölkkähetki -pelin tekee se, että vauhti kasvaa.

Peliä ohjataan hiiren tai näppäimistön avulla. Tärkeintä on vain opetella hyppäämään.

Peliä Tyranniliskon hölkkähetki on katsottu ja ehkä myös pelattu 6209 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tyranniliskon-holkkahetki">Tyranniliskon hölkkähetki</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot