Nettipeli: Racing Academy

Tagit: ja

Mobil 1 Racing Academy -nettipelin avulla opit ajamaan mestarin lailla ja kehityt aloittelijasta ammattikuskiksi Lewis Hamiltonin ja Tony Stewartin ohjauksessa. Mobil 1:n kehittämä Racing Academy on nettiselaimella toimiva nettipeli, jonka pelaaminen edellyttää nettiselaimelta Unity-nimistä pluginia. Sen voi ladata ilmaiseksi täältä.

Aja kilpaa toisia vastaan ja etene Go-Kart- ja Midget-kisojen kautta Grand Prix- ja NASCAR-osakilpailuihin. Samalla voit kehittää autojesi suorituskykyä huippuunsa ja suunnitella myös oman kypäräsi.

Tässä Mobil 1 -autopelissä on käynnissä kilpailu: kuukausittain 20 parasta kilpailijaa tullaan palkitsemaan erikoisella tavalla — saamalla nimensä Tonyn tai Lewisin ja Jenson Buttonin oikeisiin kilpa-autoihin kun ne kruisaavat Yhdysvaltojen osakilpailussa marraskuussa. Peli löytyy Suositut.netin lisäksi myös suoraan Mobil 1:n nettisivuilta.

Peliä Racing Academy on katsottu ja ehkä myös pelattu 2872 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/racing-academy">Racing Academy</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot