Nettipeli: Tankkipeli #2

Tagit: ja

Tämä on järjestyksessä toinen tankkipeli, joka on Suositut.netin nettipelien valikoimaan laitettu. Peli on seuraaja parin vuoden takaiselle Tankkipeli #1 -pelille. Uusi versio tästä pelistä on entistäkin ehompi, mutta muuten pelit ovat pääpiirteittäin samansuuntaisia. Tankkipelissä yritetään tuhota panssarikalustolla separatistien joukot.

Panssarivoimien tehtävänä on murskata katastofaalisen sodan viimeiset vastarintapesäkkeet. Vaikka kapinallisten päävoimat on jo tuhottu, osa vihollisista on päättänyt taistella fanaattisesti viimeiseen hengenvetoon asti, joten ei kannata käydä liian riskaabelisti purkamaan probleemaa, sillä omien joukkojen tappiot on pyrittävä pitämään vähäisinä. Tuhoa kapinallisten ajoneuvot ja jalkaväki pääkaupungista. Käytössäsi on kaikki mahdollinen kalusto. Käytä niitä viisaasti hävittääksesi kapinallisten vastarinnan lopullisesti. Tämä olkoon se sota, joka estää tulevat sodat!

Tätä peliä ohjataan hiiren ja näppäimistön avulla. Näppäimistössä käytetään näppäinyhdistelmää WASD kaluston liikuttamiseen. Hiiren avulla tähdätään ja hiiren painikkeella ammutaan. Välilyöntiä painamalla valitaan tankin toissijainen ase. Ensisijainen ase on tornin tykki. Kaikkia näitä ohjaimia voidaan asetuksista säätää vastaamaan omia toiveita. Myös tankin ulkoasua voidaan muokata. Tässä pelissä tankin ulkonäöllä ei ole käytännössä muuta merkitystä kuin se, että oma tankki on pelaajalle itselleen helposti tunnistettavissa. Tankkia ei voi siis naamioida aluskasvillisuuteen, sillä pelissä ei ole moista varten tekoälyä.

On hyvä muistaa käyttää lämpöhakuisia ohjuksia vihollisen hävittäjäkoneita vastaan. Lämpöohjukset hakeutuvat automaattisesti vihollishävittäjän pyrstöön kiinni hävittäjän moottoreista syntyvän lämpöenergian viettelemänä.

Peliä Tankkipeli #2 on katsottu ja ehkä myös pelattu 10463 kertaa!

Linkitä tähän peliin: <p><a href="http://www.suositut.nethttp://www.suositut.net/nettipeli/tankkipeli-2">Tankkipeli #2</a></p>

Saa kommentoida!

Käyttöehdot